Holky, včera jsem byla zkoušet sv. šaty - nyní jsem v 21 týdnu, svatbu máme za 7 týdnů, takže čekám, že bříško ještě povyskočí....mám ale dvoje vybrané šaty, oboje jdou povolit a cítila jsem se v nich moc dobře...které myslíte, že jsou lepší?
ještě doplnění, první jsou krémové, druhé bílé a finální zkoušku mám 5 dní před svatbou 🙂 do té doby se mám rozhodnout + jaké budou v tu dobu sedět lépe 🙂
Mně se líbí víc ty první, ty druhé mi připomínají noční košili, nicméně sluší ti to v obou 🙂
jsem pro ty druhé 😉
Oboje jsou moc pěkné, ale já taky hlasuju za ty druhé 🙂
Já jsem pro první. Jsou elegantní, jednoduché, jemné, originální. Ty druhé jsou takové okoukané.. Těhotně budeš vypadat ve všech 🙂 Hlavně aby ses v nich dobře cítila a měla k nim správný doplněk k přioblečení 😉
Tak hlasuje i manžel a to pro ty první 🙂
1.
mně se líbí ty druhé 🙂 v prvních je to břicho už tedka hodně velké a ten prostřih ho ještě opticky zvětšuje...
Určitě ty druhé 😉
Ty druhé 🙂
Druhé 🙂
Ani jedny ti nesedí a nelichotí. Ty druhé určitě ne, pokud máš možnost, hledej dál.
taky se mi nelíbi ani jedny na tobě, šla bych se taky jinam podívat, ale je to na tobě 🙂
Taky bych doporucila se podivat i v jinem salonu. Urcite najdes saty, co ti budou sedet lip a hlavne se v nich budes citit krasna 😉 A o to prece na svatbe jde 🙂 Ja sama jsem se vdavala ve 33.tydnu tehotenstvi a se satama jsem byla spokojena a vsichni mi je chvalili, ani ten pupek nevypadal tak desne. Nevim, jestli se daji sehnat v CR, ale kolekce z www.tiffanyrose.com pro tehotny je super, saty krasne sedi, materialy uzasny, muzu jen doporucit.
Prvni se mi vubec nelibi, vypadaji tak starecky. Druhe jsou urcite lepsi, i ti lip sedi.
Za me ani jedny. U prvnich se mi nelibi strih,dela vam horsi postavu a druhe jsou-jak uz tu bylo psano- jako nocni kosile.....Mate-li jeste moznost,hledejte jinde. Urcite najdete saty,ve kterych se budete citit uzasna.
@ladie ano, šaty, které jste poslala jsou moc hezké - osobně jsem si troje z Vámi uvedených zkoušela a jedním slovem hrůza ... sama si všimněte, že na Vámi uvedených fotkách jsou slečny s velikostí mnohem menší vel než mám já ( mám 46 - 48) a dané modely jsou na těhotné, ale max do vel 42, což je opravdu rozdíl...kdybych je sama nezkusila, neuvěřím, ale je to tak 🙂
10% si vyberu jedny z těch mých, nebyla to první zkouška, kterou jsem absolvovala, ale 100% byla nejlepší...další fotky raději dávat nebudu, protože byly opravdu šílené ...navíc samotné se mi tyto šaty moc líbili a to nejen mě, ale i nastávajícímu....o jejich pohodlnosti a praktičnosti nemluvě...
@pindruse76 byl to už 4 salon a dopadl nejlépe, většina salonu nevede moc šatů pro těhotné a pokud ano, tak ne mých velikostí, nebo mi neseděly a to opravdu hodně....bohužel nemám čas objednávat ze zahraničí, navíc šaty si chci zkusit a ne na blint objednat☹
@bazarekmodranacek byl to 4 salon a bohužel nic nepšího, co by mi sedlo jsem nenašla...
@ludul doporučuji ti madoru (tuším že www.madora.cz) je to svatební salon kde ti buď šatičky půjčí a upraví a nebo si můžeš nechat ušít dle typu postavy a bříška 😉. Za mě spokojenost.
Určitě ještě navštiv jiný salon.
@jika10 kdybych neobešla mimo tohoto další 3 salony, zvážila bych, ale předchozí tři na mě jako těhotnou s vel před před otěhotněním 46 - 48 nic moc neměly, nebo mi vůbec nesedly - tj před prsa mi byly dvojnásobně volný - nešlo více upravit, nebo jsem se nedostala přes břicho už teď, natož za 7 týdnů, kdy bude svatba....nehledám alternativu jiný salon, ale rozhoduji se jestli šaty číslo 1 nebo 2....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@ludul ty druhé