Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost, kde by se daly sehnat třeba sofshellové kalhoty a podobné. Mám 4 letou dceru, takže s ní budu postávat při sáňování, bobování....na horách. Mám ddobré kalhoty, ale bohužel jsou do na fest v pase a ještě úplně do pasu. Už teď mi začínají být malé. Proto porsím oradu, jestli někdo ví, zda se dají někde koupit těhotenské? V prvním těhu jsem takové věci nepotřebovala🙂.
@vendy01 nechala jsme si ušít podle těhu riflí. Látka mě vyšla na 500,- ušití na 800.-. Ale asi nejsou tak teplé jako ty koupené. Bohužel mám 181 cm a tak jsme běhání po obchodech a zkoušení vzdala (chtěla jsme zkusit nějaké pánské větší číslo...). Švadlena mi řekla, že nějaký klín nebo něco takového do těch co mám všívat nebude, že u těhle sportovních je to složité....
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@pisisvori Ahoj,jdu take pro radu🙂 Sehnala jsi nekde? Resim uplne to same,jezdime na hory a dnes jsem tam mrzla v tehu riflich,protoze kalhoty,ktere mam uz nedopnu:-P