Sportovní, zimní těhotenské oblečení, kde seženu?

pisisvori
5. pro 2013

Ahoj, chtěla bych se zeptat, jestli má někdo zkušenost, kde by se daly sehnat třeba sofshellové kalhoty a podobné. Mám 4 letou dceru, takže s ní budu postávat při sáňování, bobování....na horách. Mám ddobré kalhoty, ale bohužel jsou do na fest v pase a ještě úplně do pasu. Už teď mi začínají být malé. Proto porsím oradu, jestli někdo ví, zda se dají někde koupit těhotenské? V prvním těhu jsem takové věci nepotřebovala🙂.

vendy01
25. led 2014

@pisisvori Ahoj,jdu take pro radu🙂 Sehnala jsi nekde? Resim uplne to same,jezdime na hory a dnes jsem tam mrzla v tehu riflich,protoze kalhoty,ktere mam uz nedopnu:-P

fifina86
25. led 2014

@vendy01 jedeme na hory za 14 dní a dneska jsem si zkoušela svoje normální lyžařské kalhoty, ale nedopnu je. Řešením pro mě bude gumička, do kalhol dlouhé tričkou a přes kalhoty taky dlouhé, aby se "mezera" schovala a bude ...

vendy01
25. led 2014

@fifina86 Diky za tip 😉 To by asi slo,musim vyzkouset 🙂 Mam prave kalhoty s dost vysokym sedem a pupek nejak vetsi nez pri prvnim 🙂

pisisvori
autor
25. led 2014

@vendy01 nechala jsme si ušít podle těhu riflí. Látka mě vyšla na 500,- ušití na 800.-. Ale asi nejsou tak teplé jako ty koupené. Bohužel mám 181 cm a tak jsme běhání po obchodech a zkoušení vzdala (chtěla jsme zkusit nějaké pánské větší číslo...). Švadlena mi řekla, že nějaký klín nebo něco takového do těch co mám všívat nebude, že u těhle sportovních je to složité....

vendy01
25. led 2014

@pisisvori Dekuju 😉 To je taky fajn napad 🙂 S tou vyskou mi povidej,mam temer 180 cm 😀

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru