Spodní prádlo pro těhu. Kde kupujete?

novotnajanuli
19. říj 2023

Ahoj holky, kde kupujete spodní prádlo pro těhu? Ať hledám jak hledám, nemůžu nic co by se mi líbilo najít. Jsem ujetá na to, že musím mít komplet podprsenku s kalhotkami. Bohužel v tomhle případě nemůžu nic najít. Poradíte mi někdo?

malytlustyhroch
19. říj 2023

@novotnajanuli no a potrebujes tehotenstke? Ja tehotenske obleceni vyuzivala dost, kalhoty, trika atd. Ale zrovna u spodniho pradla mi vzdycky stacila jen vetsi velikost normalniho. Tak to by mohlo byt reseni, pokud netrvas na kalhotkach s vysokym pasem - tam pak samozrejme je potreba v obdobi, kdy ma clovek misto pasu balon, hledat specialni strihy.

hanka_12345
19. říj 2023

Ja sem kupovala na astratexu,kojici teda ale byla bezvadna. Myslim si ze bys tam nasla

novotnajanuli
autor
20. říj 2023

@malytlustyhroch Právě, že jsem se dívala spíše po těch vysokých kalhotkách a nebo jsem taky narazila na různé vykrojené na bříško, ale podprsenku jsem k žádným nenašla. Je pravda, že když se podívám po normálních nízkých, tak by to byla taky varianta, dokud nebudu jako balón. 😆 Děkuji za pomoc. ☺️😉

novotnajanuli
autor
20. říj 2023

@hanka_12345 Tam jsem se právě taky dívala, ale nic mě nezaujalo. Ještě jednou se mrknu. Třeba mi padne něco do oka. Děkuji. ☺️

hanka_12345
20. říj 2023

a neprezijes to pro jednou bez setu? :D

malytlustyhroch
21. říj 2023

@hanka_12345 ja to chapu, clovek musi v tehotenstvi slevit z tolika veci, tak se mu nechce slevolat i z tech, ke kterym neni zadny objektivni duvod, ja takhle hledala pred osmi lety "peknou" kojici podprsenku a koukali na me vsude jak na d*****, ze je preci na kojeni, tak nemusi bejt pekna 🙈. Od te doby se teda nabidka dost zlepsila.
Nicmene, kdyz si predstavim kolik ruznych velikosti podprsenek a kalhotek jsem v tehu potrebovala... tak ta touha po setech cloveka asi vyjde dost draho, ale to uz nastesti neni moje starost.

eviicka
21. říj 2023

@novotnajanuli a jak moc to nové prádlo potřebuješ? Já si vždy vystačila s normálním svým (akorát 2 velikosti podprsenek jsem teda měla i před těhotenstvím, protože velikost mi lítala i během cyklu).

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru