Ahoj holky, kde kupujete spodní prádlo pro těhu? Ať hledám jak hledám, nemůžu nic co by se mi líbilo najít. Jsem ujetá na to, že musím mít komplet podprsenku s kalhotkami. Bohužel v tomhle případě nemůžu nic najít. Poradíte mi někdo?
Ja sem kupovala na astratexu,kojici teda ale byla bezvadna. Myslim si ze bys tam nasla
@malytlustyhroch Právě, že jsem se dívala spíše po těch vysokých kalhotkách a nebo jsem taky narazila na různé vykrojené na bříško, ale podprsenku jsem k žádným nenašla. Je pravda, že když se podívám po normálních nízkých, tak by to byla taky varianta, dokud nebudu jako balón. 😆 Děkuji za pomoc. ☺️😉
@hanka_12345 Tam jsem se právě taky dívala, ale nic mě nezaujalo. Ještě jednou se mrknu. Třeba mi padne něco do oka. Děkuji. ☺️
a neprezijes to pro jednou bez setu? :D
@hanka_12345 ja to chapu, clovek musi v tehotenstvi slevit z tolika veci, tak se mu nechce slevolat i z tech, ke kterym neni zadny objektivni duvod, ja takhle hledala pred osmi lety "peknou" kojici podprsenku a koukali na me vsude jak na d*****, ze je preci na kojeni, tak nemusi bejt pekna 🙈. Od te doby se teda nabidka dost zlepsila.
Nicmene, kdyz si predstavim kolik ruznych velikosti podprsenek a kalhotek jsem v tehu potrebovala... tak ta touha po setech cloveka asi vyjde dost draho, ale to uz nastesti neni moje starost.
@novotnajanuli a jak moc to nové prádlo potřebuješ? Já si vždy vystačila s normálním svým (akorát 2 velikosti podprsenek jsem teda měla i před těhotenstvím, protože velikost mi lítala i během cyklu).
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@novotnajanuli no a potrebujes tehotenstke? Ja tehotenske obleceni vyuzivala dost, kalhoty, trika atd. Ale zrovna u spodniho pradla mi vzdycky stacila jen vetsi velikost normalniho. Tak to by mohlo byt reseni, pokud netrvas na kalhotkach s vysokym pasem - tam pak samozrejme je potreba v obdobi, kdy ma clovek misto pasu balon, hledat specialni strihy.