Šaty na 7. měsíc těhotenství na svatbu, kde seženu?

lizbeth11
7. dub 2017

Zdravím, poradí mi někdo, kde levně sehnat použitelné šaty na svatbu (ne mojí) v květnu? Budu v 7. měsíci, jaký střih zvolit? mám jen 160 cm, postavu přesýpacích hodin, začínala jsem těhotenství hubená s úzkým pasem (boky a prsa nepočítám 🙂 ) ale nyní si připadám v úplých šatech jako tloustík a ve volnějších zase jako v pytli...
jaké koupit a kde? děkuju 😉

steffi23
7. dub 2017

Ahoj, myslím, že jsem měla postavu podobnou tvé. Byla jsem na svatbě během těhotenství, v sedmém měsíci a měla jsem jasně červené, pod prsy přestřižené a mírně rozšířené. Nebyl to pytel, byly pěkně ženské a myslím, že mi to slušelo 🙂 fotka mi nejde vložit, můžu ti ji poslat na email, budu je prodávat.

eofab
7. dub 2017

Byla jsem na svatbě kamarádky také v 7. měsíci a koupila jsem si šaty z Bonprixu. Pod prsy stahovací šňůrkou, jinak byly Áčkoveho střihu, hrozně příjemné

soyevita
7. dub 2017

@lizbeth11 Pokud by jsi měla zájem,tak pošlu foto do sz.Já byla týden před porodem na svatbě.Přítel byl za svědka.Délka pod kolena-měřím 164cm.Jsou z H&M mama.Fakt pěkné a za pár kaček proti původní ceně-1× použité

cinula
7. dub 2017

já byla v 7. měsíci za svědka 🙂 kupovala jsem v Orsay, byl docela výběr

cranbie
7. dub 2017

Já bych zvolila buď ke kolenům áčkovéh střihu - šňůrka pod prsy a nebo maxi šaty, zvlášť když bude svatba v létě bude to vypadat hezky. sama to mám na jednu červnovou svatbu v plánu, budu v 6. měsíci.
něco v tomhle stylu, hrozně se mi líbí ty druhý květovaný. Výhoda maxi šatů je, že můžeš koupit normálně konfekční, přes břicho budou stačit. Nevýhoda krátkých netěhotenských je, že ti budou vepředu krátké.
http://www.tiffanyrose.com/maternity/search/mat...
jinak se podívej na asos, já odtudu jedny nedávno koupila a jsou fajn, za 300,- a těhitenské: http://www.asos.com/new-look-maternity/new-look...

cranbie
7. dub 2017

hezké jsem taky nedávno viděla u české návrhářky Victoria Grace 🙂

karlajasmine
7. dub 2017

Zkus objednat z Asosu nebo Newlook 🙂 UK. Strih asi neporadim ale vyber tam je velky, urcite se ti bude neco libit.

evelinka1311
8. dub 2017

Zdravím maminky, v sedmém měsíci jdu na svatbě za svědka, chci se zeptat, kde seženu nějaké vhodné společenské šaty na sebe, nejlíp Zlínsko, nějaký kamenný obchod?

lizbeth11
autor
10. dub 2017

@steffi23 prosím napiš mi do zprávy, kdyžtak bych je koupila od tebe? 😉

calisa
11. dub 2017

Ahoj, s bývalou kolegyní jsme byly před pár týdny jako hosté na svatbě. Byla tehdy na začátku 7. měsíce a šaty měla z Cellbesu, tmavě modré s puntíky, pod prsy stažené šňůrkou. Vypadala v nich úžasně.

dayella
11. dub 2017

Já šla na svatbu bratra v březnu v 8. měsíci. Šaty jsem koupila v Tescu, móda F&F. Čirou náhodou jsem tam vlezla, prošla výprodej a ony se tam na mě usmívaly za půlku ceny. Jsou z napínacího matrošu a mají dva dlouhé pruhy, které jsem použila jako ramínka, vzadu překřížila, omotala kolem břicha a nakonec zase vzadu sepnula.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru