Oblečení v těhotenství. Jak to teď řešíte vy?

el981
29. led 2021

Ahoj tehulky, chci se zeptat mám teď velký problem s oblečením protože v obchodě si ho nemůžu vyzkoušet, když si něco objednám tak už je mi to těsné než mi to přijde. Ani nevím svou aktuální velikost a v každém eshopu je to jiné s těmi velikostmi, jak problém řešíte vy? Už jsem z toho docela znechucena. Dětské oblečení povolí a oblečení pro těhotné kterým se mění postava z týdne na týden ne. Děkuji za rady.

hezz17
29. led 2021

Ja mela přes net z lidlu a bonprixu. Muzes objednat vic velilosti a vratit. Oba to v pohode umoznuji.

klokanka31
29. led 2021

@el981 Taky doporučuju bonprix

goovana
29. led 2021

@el981 a na zalando taky super. Tam jsem teď objednávala já
Doprava zdarma a vracení taktéž

atekram42
29. led 2021

Já i před koronou pouze objednávala z netu, převážně z druhé ruky z Vinted, tam je super výběr, navíc tam člověk jednoduše může prodejkyni požádat o změření, když si není jistý velikostí. Jinak tedy nevím, ale když jsem objednávala vyloženě těhotenské věci, tak se mi nestávalo, že bych z nich rychle vyrostla, vždy vydržely minimálně několik měsíců, to jde asi opravdu o špatně zvolenou velikost, což by ta možnost přeměření mohla vyřešit.

mamikry
29. led 2021

@el981 Ja jsem si ted objednala tricka, leginy a nocni kosili od Jozanka a fakt super. Material je s elastanem, takze se natahne. Velikost S/M je od velikosti 36 snad az do 42. Vzala jsem rovnou takove, abych v nem pak mohla i kojit. Vypada kvalitne, tak uvidime. Kosile je taky moc prijemna. Jen leginy se mi zdaji pres brisko trosku tesnejsi, ale to je spis tim, ze jsem zvykla na volne teplaky.

leneee
29. led 2021

@el981 take doporucuji zmerit se, pohledat na Vinted a poprosit o zmereni a idealne kupovat o velikost vetsi kdyz si nejste jista

martiniquest
29. led 2021

Nakpupila jsem si par tricek v HM. Doslova rostly se mnou. Puncochace jsem mela z Lidlu, sukne jsem si sama usila. Na Vinted celkove nakupuju moc rada, treba i to tehotenske. Nikdy se mi nestalo, ze bych z tehotenskeho vyrostla a to jsem nabrala skoro 20 kg.

luhana
29. led 2021

@el981 Ja si objednala z lidlu dvoje tehotenske rifle a jedno tricko. A krom tech kalhot chodim normalne v trickach co jsem mela i pred tehu. Beztak to schovam pod kabatem.

holkaokomodra
29. led 2021

@el981 ahojky, ted jsem resila ten sami problem a riskla jsem lidl shop s tim, ze ceny jsou tak příznivé, ze kdybych se sekla ani bych to neposilala zpatky, ale venovala nekomu potrebnemu. hele a trefila jsem se. jeste pred dvema, tremi mesici jsem nosila kalhoty vel. 38/40 ted jsem dlouho lezela kvuli rizikovemu a fakt jsem bez pohybu nabrala asi sedm kilo, tak jsem sahla rovnou po 42 a padne mi hezky, jeste muzu rust, ale nepredpokladam to vhledem k tomu ze uz chodim ven. tak trebas to zkus 😊

maaaadlaaaaa
29. led 2021

@el981 já objednávám klasickou velikost co mám a jen těhotenské provedení, vše sedí. S kalhotama mám problém i normálně, takže ty jsem sehnala asi až na čtvrtý pokus. Chodím většinou jen v šatech, sukních a tehotenskych silonkach. Kabát jsem si koupila normální jen o číslo větší a pouze na pásek. Většina věcí elastická z H&M nebo Boohoo.

steinny
29. led 2021

Na Aboutyou seženeš věci a i rychle vrací 🙂

dejvitka
29. led 2021

@el981 doporucuji Lidl shop, vraceni je zdarma, ceny fajn. Ja sice v prvnim tehotenstvi mohla nakupovat v obchodech, ale zrovna jeany mi po 2 mesicich byly male, taktez laclace a to jsem vse zkousela. Vse jsem prodala (necekala jsem, ze se nam druhe hned zadari 😀). Ted jsem ale uz koupila jen tehotenske leginy, delsi tricka a saty a z techto veci vim, ze nevyrostu do konce tehotenstvi, takze mi to prislo nejjednodusi. A vic veci ani neni moc potreba, kdyz clovek nikam moc nechodi. V prvnim tehotenstvi jsem pracovala skoro do porodu a tocila jsem jen saty a dlouhou mikinu. Bricho jsem mela obri, 20 kilo nahore skoro a vse mi bylo.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru