Holky nemam a nechci si kupovat specialni tehu plavky ale nevim jak pres leto. Mazat silnym faktorem a nosit dvoudilne nebo pres plavky tilko?
Ahoj Já chodíla normálně s holým pupkem ve dvoudílných plavkách 🙂 A mazala se silným faktorem ale i tak se mi bříško trochu smahlo, tak pak jsem už chodila v lehkém tílku.
Doporučuje se nenechávat bříško holé na přímém sluníčku ,je dobré přikrýt třeba látkovou plenou,pokud se chceš opalovat a nebo triko,ale je to každopádně na každém jak se rozmyslí 😉 ale není to moc vhodné,UV paprsky prosakují až k mimču 😒 To je ale jako s bio potravinamy-za nás to taky nebylo a žijeme 😀
Já nosím pořád tričko nebo tílko, aspoň něco lehoučkého. Do vody ne, ale jak vylezu, zase bříško oblíknu 🙂
já jsem si na těch pár týdnů léta koupila u vietkongu větší jednodílné plavky...a bylo to vyřešené za 100Kč... 😀 blbé je, že mi zůstaly 😒 se prostě do těch před těhu nevejdu, no...
Já jsem u obou těhotenství nosila dvoudílný plavky a holej pupek 😎
Holky a koupaly jste se normálně v bazéně? Neškodí to mimču ta chlorovaná voda?
Ja mela tankini, uzila jsem je i pozdeji, bez briska 😉 Ale nevidim duvod, proc by clovek nemohl mit dvoudilne plavky...
Holky můžu se k vám přidat? Já mám taky dvoudílné plavky, ještě od loňska 🙂, byla jsem snad pět minut na sluníčku a už jsem musela jít do stínu. Nějak mi to nedělalo dobře. Před těhotenstvím jsem se strašně ráda slunila, vydržela jsem tam i několik hodin. Takže nemusím mít obavy,že bych miminko moc vystavovala sluníčku 😀
Ještě se chci zeptat, jak to máte s opalováním, že se zde řeší plavky....Schováváte se, nebo mažete???....Já se hystericky mažu 50 faktorem a mám hrůzu s pigmentových skvrn v obličeji. Když jsem byla těhotná poprvé, tak mi to nikdo neřekl, že těhotenské hormony tohle nevratné zbarvení způsobí a vyvalovala jsem se na sluníčku na zahradě 😒 Výsledek byl, že mi zůstal nad rtem hnědý pruh (který vypadá jak knír) a na licních kostech fleky-jak Ferda mravenec 😠 Teď se statečně před sluncem schovávám, takže zatím nevylezly..... 😠 😠 😠
Ja planuju na dovcu (jedeme za 3 tydny) normos dvoudilne plavky a satek na plaz. Stejne budu prevazne ve stinu, mame jeste 20m kluka, takze ten by se taky nemel na slunku vylozene valet. KAzdopadne budu i mazat, mazu daylongem, stejne jako maleho, je to hypoalergeni. Jakoze urco pupek na slunku na chvilku taky prohreju, ale tak nejak primerene. Neopekala bych se nekolik hodin a abych zas chodila jen pod velkou plachtou, to taky ne. Proste tak nejak primerene 🙂
@rezicka Doma v bazenu bych se nebala. Vsak urco pravidelne cistite a jen tak nekoho si tam nepustis 😉 Me dr minule tehu doporucovala po koupani vzdycky sundat mokre plavky, at se nezanese nejaka infekce a vecer si udela vyplach rosalginu
Ahoj, já se mazala silnějším krémem a těhu plavky sjem si taky nekupovala, dávala jsem si přes bříško buď ručník, nebo nisila tílko i do vody, abych měla pupíček schovaný.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Já měla prostě jen plavky v celku. Do těch mých dvoudílných bych se už stejně nevlezla 🙂