Který bezpečnostní pás do auta?

starbucks
10. kvě 2015

Ahoj holky, ráda bych si pořídila tehotensky bezpecnosti pas do auta, ale ted nevim ktery :(Jestli ten bump belt clippsafe (dva uchyty na bocich), nebo BeSafe s jednim uchytem mezi nohama. Sukne moc nenosim, tak je mi to jedno. Spis mi jde o to, ktery je bezpecnejsi a lepsi na přendávání... dikyza rady

alcar
10. kvě 2015

@starbucks ja mela Besafe a super. Se sukni byl trosku problem, ale dalo se. Na prendavani je uplne jednoduchy. Akorat se protahne pres sedadlo. O tom druhem nevim nic.

ludul
10. kvě 2015

@starbucks taky mám BeSafe a jsem moc spokojená, cíím se bezpečněji a je to i pohodlnější🙂

sim007
10. kvě 2015

@starbucks ja nemela zadny a ridila jsem az do porodu

alcar
10. kvě 2015

https://www.modrykonik.cz/forum/o-tehotenstvi/tehotne-ridicky-resily-jste-uvazani-pasu-v-aute/ Podivejte se tady. Je to zajimava diskuze. Davala jsem tam i zajimavy odkaz na video o bezpecnosti.

@sim007 vidim, ze jsme te nakonec nepresvedcily si pas koupit. No, mela jsi stesti, ze jsi do porodu doridila bez nehody. 🙂 Tak preji i dalsi km bez nehody. 😉

anushe
12. kvě 2015

Pri prvnim tehu i ted mam BeSafe a pohoda. Asi bych uchyty na bocich moc nechtela, BeSafe si muzes stahnout i niz-asi mam bricho dost dole a jsem cita. Jinak jsem rozhodne pro tehotensky pas,bez nej jsem trpela a stahovala pas za jizdy kazdych par chvil,coz je nebezpecny.. Ale asi je to individualni..

pavlakosec
12. kvě 2015

Já si koupila tady v bazárku ten s těmi bočními úchyty a je v pohodě. Je praktický, když někdy nosíš sukně. Ten středový by tam neseděl. 🙂

jija
12. kvě 2015

Ja mela s bocnimi uchyty a byla jsem spokojena a drzel dobre, nemeli jsme nastesti nehodu, ale jednou musel manzel hodne dupnout na brzdu a pujcu ho i kamaradkam, uz ho mely 4 a vsechny byly spokojene

nupta
4. únor 2016

@jija
@pavlakosec
Je to dlouho, co jste psali na diskuzi, ale zkusím ji obnovit... Uvažuji o koupi pásu s bočními úchyty a zajímalo by mě, čím jsou ty úchyty upevněny - suchým zipem nebo knoflíky? Z videa mi přijde, že lepší uchycení má pás, který se připevní mezi nohy, ale vzhledem k nošení sukní mě odrazuje...

jija
4. únor 2016

@nupta jsou prisite ke spodní části a tam kde se upíná pás jsou velké a silne cvoky nebo jak to nazvat a drží to pevne

nupta
5. únor 2016

@jija Tak to je super, myslím, že jsem rozhodnutá. Díky za rychlou odpověď!

nupta
5. únor 2016

@jija PS: Jaká byla, prosím, značka tvého pásu? S bočními úchyty jsem našla pouze Clippasafe, který je dle videa skutečně (?) na suchý zip...

https://www.youtube.com/watch?v=4VBZ8MiDWM4
jija
6. únor 2016

@nupta zkusim někde najít,ted jsem zrovna pás pujcila tak se nemuzu podívat a dneska jsme přijeli z návštěvy na druhém konci republiky, jak bude čas kouknu

jija
7. únor 2016

@nupta už jsem to našla: http://www.dudlikarna.cz/tehotensky-pas-do-auta... nevím jestli ho mám odsud, ale mám tenhle

nupta
8. únor 2016

@jija Děkuji!

nevesta2009
27. kvě 2016

Holky já koukám že ten clippsafe je na sucháče...to drží spolehlivě???Díky

nupta
27. kvě 2016

@nevesta2009 Já jsem nakonec nekoupila Clippsafe, jak jsem plánovala, ale BeSafe. Pás je totiž u BeSafe níže než u Clippsafe. Ale z diskuze jsem pochopila, že Clippsafe není na suchý pás, ale na cvočky. Stejně tak BeSafe.

rysle
4. lis 2017

Ahoj, vím, že je diskuze starší, ale ráda bych přidala svou zkušenost s bezpečnostním pásem do auta. Při výběru jsem také trochu váhala, ale vyhrál pás BeShafe se zapínáním na cvoky, mezi nohama. Když jsem jezdila jako spolujezdec tak jsem neustále tahala spodní pás rukama dolů z břicha a držela jsem ho klidně celou cestu. V případě kdy sama řídím, to samozřejmě nejde. Jsem s pásem moc spokojená a už bych bez něj nejela 😉

snahnah
3. dub 2018

Obnovuji diskuzi 🙂 Včera jsem si povzdechla, jak mě pás začíná tlačit do břicha a můj drahý muž (povoláním bezpečák) na to, že mi pořídí pás pro těhotné. Našla jsem teda, že se vyrábí BeSafe a Clippasafe. Existuje ještě něco jiného? Nosím často sukně, tak spíš něco, co se přichytí na bocích, ať zůstanu cudná 🙂

lentilka248
12. dub 2018

@snahnah ahoj, měla jsem oba... U prvních dvou těhotenství BeSafe, ve 3. Clippasafe... Vzhledem k častějšímu nošení sukni jsem ocenila clippasafe, alw co do používání, obsluhy, pohodlnosti jsou pásy srovnatelné..

e_l_i
27. bře 2019

Nazdárek 🙂 četla jsem, že spousta s nás měla/má podobné dilema, kvůli výběru zapínání (zda na boku, nebo mezi nohy). Vzhledem k tomu, že mě těhotenství čeká celé léto, jsem měla trochu obavy, že koupím zapínání mezi hony a pak mi to bude při sukni, nebo pocení v létě vadit. Naštěstí - narazila jsem na ideální řešení 2v1- Reer Pás těhotenský do auta MommyLine (navíc má i na bocích zapínání na velké cvoky).

Našla jsem ho tady, ale určitě budou prodávat i jinde - https://www.mall.cz/autosedacky-prislusenstvi/r...

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru