Kojící podprsenky, kde v Brně kupujete?

nina8888
21. říj 2016

Dobrý den maminky potrebujem poradiť kde v Brne kupujete kojící podprsenky nejlepší.obyc bavlnenne a kupovala som.pri synovi v Mark&spencer ale tam teď už vůbec nemají výběr.Podprsenek je dost ale v mojí velikosti ne tak otazka na maminky co nosí obvod 70cm a košický G a po porodu budú potrebovať tak 70J možná větší bavlnené obyčajne bez kostic a výztuží poradíte?

letadlo13
21. říj 2016

@nina8888 já mám 65G a víc. Ale s bavlněným padákem neporadím, koupila jsem krásné v ráji prádla, krajka, kostice, odpínací ramínka. Ještě je Madam podprsenka, ale tu teda člověk nezaplatí bez toho, aby se mu protočily panenky. Koukni na jejich e-shop, a pak si Dojdi na prodejnu. Věděla bych jinak 2 supr obchody v Opavě 😉

hojda
21. říj 2016

@nina8888 KOukni na značku Cariwell ty mají super velikosti, které se přizpůsobí přes více velikostí.

nina8888
autor
21. říj 2016

@letadlo13 děkuji moc v ráji prádla som pozerala aj astratex a také tie bežné predajne ale vzhľadom k tomu ze musím po celou dibu kojení nosit formovace tak potřebuji jen bavlněné musím v nich aj späť a tak... Jinak teď nosím normálně s kosticemi a vystuzi 65H ale není to.moc pohodlné a za 2měsíce musím nosit formovace abych mohla kojiť tak nevím kde shánět děkuji moc za odpověď 🙂

nina8888
autor
21. říj 2016

@hojda děkuji teď som sa pozerala a tieto bezešvé a jiné elastické podprsenky mi prsa zespodu nepodrzi ☹ ale děkuji moc za odpoved

hojda
21. říj 2016

@nina8888 Tajůe podrží, dojdi jí někam vyzkoušet 😉

http://www.detskydum.cz/detail/carriwell-podprs...

astyna
22. říj 2016

ahoj, mě se osvědčila (i s formovači) klasická sportovní podprsenka 🙂 ale já měla teda jen D velikost 😀

skyvik
22. říj 2016

Nevím, jak v Brně, ale já měla kojící podprsenky od Anity, mají i malé obvody a velké košíčky. Jen jsou docela drahé, ale zase vydrží..

nina8888
autor
22. říj 2016

@astyna dekuji moc ale s toho nevytahnu prso vůbec a musim neustale vylievat formovače dokola tak som bola v tom ze v Mark&spencer zozenem vzdy a oni ich proste prestali mat... ☹

nina8888
autor
22. říj 2016

@skyvik no ve finale ked mi neostane nic ine budem muset ist tam potrebujem tie podprsenky ale aspon 3 takze to je dost problem ked su drahšie ...☹ skusim dat este presit podprsenky po synovi ale nevim jak moc to pujde....dekuji moc za radu 🙂

letadlo13
22. říj 2016

Teď ten první měsíc volím bolerko nebo sportovní trička se všitou podprdou, jinak normální podprsenku s kosticí a odpínacím ramínkem.

tulena
22. říj 2016

Mam stejnou velikost a nemuzu si vynachvalit Anitu. Kupuju v avionu v little things proti pokladnam Teska

adypro
22. říj 2016

Anita, v galerii na orlí, Belly moda, je tam moc ochotná paní, která ví co prodává.

skyvik
22. říj 2016

@nina8888 Zase jsou hodně kvalitní, jsem je nosila i tehdy, když už jsem nekojila 🙂

nina8888
autor
22. říj 2016

@tulena děkuji.moc bola som.tam ve stvrtek a je tam jediná ktorá mi sedí velikostně teď a větší už nevyrábí ☹

tulena
22. říj 2016
petul81
10. únor 2017
Uživatel petul81 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od petul81.

Zkus mrknout tady http://www.hpbaby.cz/cz-kategorie_589594-0-spodni-pradlo-pro-maminky.html mám tet objednanou tak čekám a uvidím jaká bude...dám info

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru