Holky zacimna být lehce zoufalá cokoli objednám je malé..... Před otěhotněním 75G, teď 80 I.... Co dál?
Nevím kde objednat ani astmatem má ale nejlevnější za 1000,- tk se mi úplně dávat nechce. Nemáte někdo tip kde koupit podprsenku na větší prsa aby mne finanční nezrujnovala? Teď nosím sportovní do ní se ještě vlezu ale už přestává stačit.....
Bonprix 👌
@helena1033 Bonprix 👍👍 nejlepší podprdy na velký cecijáše 😁😁
@helena1033 bonprix
spravnapodprsenka.cz
@helena1033 marks&spencer.
Bonprix 🙂
@olga_ souhlasim, ale to nebude paní chtít, když ji 1000 za podprsenku přijde hodně.
Mně tedy 1000-2000 přijde jako normální cena. Sice nemam velké košíčky (po dětech už vůbec 🙄), ale zato mám obvod 65 a to taky v běžné konfekci nekoupím. Pro mě tedy nemají ani v tom Bonprix, takže já prostě 1000+ běžně
Kupovala jsem v Lindex a drží už 3 roky. Sedí dobře, i když už 2 roky nekojím.. Tehdy 700 Kč. Obecně, když jsem si koupila kvalitní a dražší podprdu, vydržela fakt dlouho. Střídám 4 + další na sport.
@patypresdevaty Aha, teď vidím. Tak to nic. Já od podprsenky čekám víc, zvlášť při kojení, takže 1000+ je zcela normální cena. Za mě investice do zdraví.
@kelerub M je malé... Podle jejich tabulky mi nesedí nic všechno malé.......... Zkoušela jsem objednat tu největší co měli..... Malá 🤦♀️
Holky já vás chápu já Normalne za podprsenku dám 1200 s víc ale nosím ji, přijde mi zbytečně dávat tolik za podprsenku na pár měsíců. S tím že mi taky může být za dva tři měsíce malá.......a co s ní pak? Když je malá nebo velká a už nesedí už to není investice do zdraví ale vyhozené peníze 😥
@helena1033 Já jsem kupovala na Astratex, dá se kdyžtak zdarma vrátit a co jsem tak koukala tak velikosti v pohodě mají, ale stojí tisícovku no. Mě to líto nebylo, kupovala jsem teda až po šestinedělí až se ta velikost ustálila.
Až se prsa ustáli tak s tím problém nemám........ Kupují tam a znám cenu, ale kupovat co 3 měsíce novou za 1000,- ..... Prsa mi pomalu pořád rostou a jsou plnější a to sem v 19+4 ....... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@helena1033 Úplně Ti rozumím.. 🙏 Řeším teď stejný problém. 🙈 Jsem 29tt, a 90E mám malou, a to jsem si objednala 2ks minulý měsíc, a teď bych potřebovala větší košíčky i objem, ale nechce se mi dávat 1000,- za podprsenku na měsíc, když se mi prsa určitě ještě další 2 měsíce zvětší a nalijou mlékem.. 😎 A nejlépe rovnou i kojící.. 🙏
Já objevila před rokem v Kiku, obyčejné látková elastické...... Vzala sem L , nechápu ale sedí do teď jen už se vytahuje jak rostou, na ven to není ale na doma zatím stačí. Bez podprsenky nevydržím. A téhle dávám taky tak měsíc dva. Jak otevřou v letím tam a vezmu největší co bude 😂🤦♀️ ....... Tohle je hrozný proč mužů koupit na děti ale pro nastávají maminky kterým se postava a velikost mění co měsíc nemůžu 😢😢 ......... ,
Holky tak sem se naštvala a objednala Alliexpress, za 325,- ....... Ta částka když nesedne to objetuji........ Normálně má teď 85 I........ Bylo tam objednávek té menší než máte tak sem objednala podle jejich tabulky 40F ... ( odpovídá prý 90G, prostě sem se zaměřila a našla zo v jejich tabulce......) a sedí 🙏🤣🙏 ...... Neskutečně pohodlna hezká kojící podprsenka. Čekala sem na ni sice měsíc ale vyplatilo se.
Holky a je tu někdo, kdo má malý obvod a opravdu velká prsa? Já mám vel. 65G a prostě kromě sportovní Panache mi nesedí snad vůbec nic ☹ Už jsem z toho fakt zoufalá ☹ Neporadí někdo?
Brastop, akorát je to on-line z Anglie….
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@helena1033 nemám mega,ale i tak jsem měla problém. Objem nad 95 nebyl. Tak jsem rezignovala a jela bez 😁 jenže měla jsem výhodu v nevýhodě. Mléko teklo jen při kojení a stejně ho bylo málo 😟