Chtěla bych se zeptat kde kupujete kojící podprsenky a s jakou máte popřípadě dobré zkušenosti. V mém případě je problém, že potřebuji velikost košíčků G a ta se mi schání velice složitě. ☹
dám do googlu kojicí podprsenka třeba 85 G a vyjede mi, kde je mají...ale někdy je to risk, objednala si jednou géčko a bylo to jak déčko..jednou jsem objednala káčko a bylo ok..většinou mi sedí efko, ale mi připadá, že není spolehlivé se orientovat ani podle tabulky velikostí, které uvádějí...
Tohle je pro mne celoživotní problém a při kojení obzvlášť...A sehnat bavlněnou bez kostic a nejlépe bezešvů, ale se širokými ramínky a takovou, co se za týden neprověsí.. 😠 😠
Zrovna mi jedna přišla, tak jsem zvědavá, stála přes litr, tak uvidíme, jestli ji nepřidám do sbírky "možná později"
Mám taky 85G a kojící podprsenku jsem ani jednou nepořizovala. Přijde mi to jako vyhozené peníze, kojící podprsenka bývá obvykle ještě dražší než normální, a to se mi nechtělo vydávat, tolik peněz. V obou případech jsem používala starou víc vykrojenou a ještě jsem si koupila bavlněnou, z Tesca tuším. Taky víc vykrojenou, aby se mi dobře vyndávaly prsa 😀 V obou případech to dostačovalo a dostačuje...
Já měla 85 E/F, kojila jsem tři děti, nejvíce jsem byla spokojená s Anitou - i když cena byla vyšší, i po třech dětech vypadají dobře, seděly výborně, mohla jsem nosit hezká trika a nevypadala jako kojná - bohužel všechny levnější podprsenky skončili jako "na noc", protože se vytahaly a při svižnější chůzi mi prsa lítala sem tam. Za sebe doporučuji od Anity kojící podprsenky s kosticí - a vel. je +/- číslo jedno, košíčky jsou pružné, i obvod má několik poloh, takže mi seděly velikosti +/- jedna.
Zkus poptat na dolly.cz, caresse.cz nebo braexpert.cz - ale pozor, používají většinou anglické číslování, takže nebude G jako G. Všechny mají i kamenné pobočky v Praze. A mimochodem, Gčkem jejich nabídka určitě nekončí 🙂
Ja nakupovala v obchode Bila Tara. Velky vyber, mile prodavacky. Ted jsem koukala na web a maji tam, ze pokud neni podprsenka prana a po porodu nesedi, ze ji vymeni. Mela jsem kojici podprsenku s jakoby vyztuzenejma kosickama, pritom vetrala a delala prsum fakt hezkej tvar. Ostatni jsem pak nechala uz jako "na doma".
Za mě teda rozhodně Triumph. Měla jsem Mamabel Cotton a Mamabel Plain a byla jsem s nimi naprosto spokojená. Košíčky teda mají ale jenom do E, musela bys vyzkoušet jestli ti padne nebo ne, případně vzít větší obvod...
za mě správná podprsenka 🙂 už jsem to psala v nějaké jiné diskuzi, pokud máš větší prsa tak je to nejlepší volba, neříkám že se koupí za 200 ale zase taková strašná cena to není ( já mám za necelých 1000 ) pokud jsi někde poblíž Prahy stojí za to zajet vyzkoušet a pak už se dá objednávat na netu
Já bych kojící podprsenku určitě nekupovala přes internet.. Hrozně moc jsem byla spokojená v Praze v obchodu Bíla Tara http://bilatara.cz/.. Paní tam má velkosti podprsenek B-J .. vyzkoušela jsem několik podprsenek a nakonec jsme vybrali ty které seděli nejlépe a i cenově je to tam super, fakt je lepší si s většími prsy nechat poradit osobně..
Carrywell nebo Cariwell super, že sedí na více velikostí koukni na jejich tabulku velikostí, cena taky celkem ok.
http://www.carriwell.cz/podprsenky/podprsenka-s... Já si koupila tuhle v bílé barvě, ale přecenila jsem se a je mi velká. Normálně nosím velikost F, takže tohle G by vám mohlo být.
Kupovala jsem si na Astratex.cz a spokojnost veliká,i velikost mi super seděla,měli i bavlněnou
Já jsem si ji objednala z Bonprixu. Sice bavlněné, ale po ustálení laktace se mi prsa dostali do normálu a potom už jsem nosila předporodní klasické. 😉
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
mám velká prsa, kojící sem měla koupenou dopředu jen jednu ( a pak sem stejně nekojila), koupila sem od Anity (velikost I80 😎 ) tam, kde normálně kupuju. I běžně si kupuju kvalitní a tedy poněkud dražší značky podprsenek bohužel, jinak to nejde. Ale chce to nějaký klasický obchod se spodním prádlem, ne ty typu Calzedonia a podobně, tam se nikdy nesehnala. A je taky nutný počítat s tím, že se prsa ještě těsně před porodem a po porodu změní, já kupovala měsíc před a musela sem dát do košíčku ruku. a pak to bylo v pohodě. Co mě tak radili, tak před porodem koupit 1-2 a pak po ustájení kojení dle potřeby eventuleně další A pro velká prsa je dobrý mít jednu bez kostic a jednu s kosticema. Kdybys chtěla tu, co sem nakonec nepotřebovala, prodávám, ale je to I8O 🙂