Kde seženu velkou kojící podprsenku?

samanta001
1. dub 2015

Chtěla bych se zeptat kde kupujete kojící podprsenky a s jakou máte popřípadě dobré zkušenosti. V mém případě je problém, že potřebuji velikost košíčků G a ta se mi schání velice složitě. ☹

alboo
1. dub 2015

mám velká prsa, kojící sem měla koupenou dopředu jen jednu ( a pak sem stejně nekojila), koupila sem od Anity (velikost I80 😎 ) tam, kde normálně kupuju. I běžně si kupuju kvalitní a tedy poněkud dražší značky podprsenek bohužel, jinak to nejde. Ale chce to nějaký klasický obchod se spodním prádlem, ne ty typu Calzedonia a podobně, tam se nikdy nesehnala. A je taky nutný počítat s tím, že se prsa ještě těsně před porodem a po porodu změní, já kupovala měsíc před a musela sem dát do košíčku ruku. a pak to bylo v pohodě. Co mě tak radili, tak před porodem koupit 1-2 a pak po ustájení kojení dle potřeby eventuleně další A pro velká prsa je dobrý mít jednu bez kostic a jednu s kosticema. Kdybys chtěla tu, co sem nakonec nepotřebovala, prodávám, ale je to I8O 🙂

dzungala
1. dub 2015

dám do googlu kojicí podprsenka třeba 85 G a vyjede mi, kde je mají...ale někdy je to risk, objednala si jednou géčko a bylo to jak déčko..jednou jsem objednala káčko a bylo ok..většinou mi sedí efko, ale mi připadá, že není spolehlivé se orientovat ani podle tabulky velikostí, které uvádějí...

Tohle je pro mne celoživotní problém a při kojení obzvlášť...A sehnat bavlněnou bez kostic a nejlépe bezešvů, ale se širokými ramínky a takovou, co se za týden neprověsí.. 😠 😠

Zrovna mi jedna přišla, tak jsem zvědavá, stála přes litr, tak uvidíme, jestli ji nepřidám do sbírky "možná později"

pavcas
1. dub 2015

Mám taky 85G a kojící podprsenku jsem ani jednou nepořizovala. Přijde mi to jako vyhozené peníze, kojící podprsenka bývá obvykle ještě dražší než normální, a to se mi nechtělo vydávat, tolik peněz. V obou případech jsem používala starou víc vykrojenou a ještě jsem si koupila bavlněnou, z Tesca tuším. Taky víc vykrojenou, aby se mi dobře vyndávaly prsa 😀 V obou případech to dostačovalo a dostačuje...

veruska007
1. dub 2015

Já měla 85 E/F, kojila jsem tři děti, nejvíce jsem byla spokojená s Anitou - i když cena byla vyšší, i po třech dětech vypadají dobře, seděly výborně, mohla jsem nosit hezká trika a nevypadala jako kojná - bohužel všechny levnější podprsenky skončili jako "na noc", protože se vytahaly a při svižnější chůzi mi prsa lítala sem tam. Za sebe doporučuji od Anity kojící podprsenky s kosticí - a vel. je +/- číslo jedno, košíčky jsou pružné, i obvod má několik poloh, takže mi seděly velikosti +/- jedna.

clifulka
1. dub 2015

Zkus poptat na dolly.cz, caresse.cz nebo braexpert.cz - ale pozor, používají většinou anglické číslování, takže nebude G jako G. Všechny mají i kamenné pobočky v Praze. A mimochodem, Gčkem jejich nabídka určitě nekončí 🙂

pinkydez
1. dub 2015

Ja nakupovala v obchode Bila Tara. Velky vyber, mile prodavacky. Ted jsem koukala na web a maji tam, ze pokud neni podprsenka prana a po porodu nesedi, ze ji vymeni. Mela jsem kojici podprsenku s jakoby vyztuzenejma kosickama, pritom vetrala a delala prsum fakt hezkej tvar. Ostatni jsem pak nechala uz jako "na doma".

kachnanek
1. dub 2015

Za mě teda rozhodně Triumph. Měla jsem Mamabel Cotton a Mamabel Plain a byla jsem s nimi naprosto spokojená. Košíčky teda mají ale jenom do E, musela bys vyzkoušet jestli ti padne nebo ne, případně vzít větší obvod...

svobodpetika
2. dub 2015

za mě správná podprsenka 🙂 už jsem to psala v nějaké jiné diskuzi, pokud máš větší prsa tak je to nejlepší volba, neříkám že se koupí za 200 ale zase taková strašná cena to není ( já mám za necelých 1000 ) pokud jsi někde poblíž Prahy stojí za to zajet vyzkoušet a pak už se dá objednávat na netu

peshinka
2. dub 2015

Já bych kojící podprsenku určitě nekupovala přes internet.. Hrozně moc jsem byla spokojená v Praze v obchodu Bíla Tara http://bilatara.cz/.. Paní tam má velkosti podprsenek B-J .. vyzkoušela jsem několik podprsenek a nakonec jsme vybrali ty které seděli nejlépe a i cenově je to tam super, fakt je lepší si s většími prsy nechat poradit osobně..

hojda
2. dub 2015

Carrywell nebo Cariwell super, že sedí na více velikostí koukni na jejich tabulku velikostí, cena taky celkem ok.

novina
2. dub 2015

http://www.carriwell.cz/podprsenky/podprsenka-s... Já si koupila tuhle v bílé barvě, ale přecenila jsem se a je mi velká. Normálně nosím velikost F, takže tohle G by vám mohlo být.

olcab
2. dub 2015

Kupovala jsem si na Astratex.cz a spokojnost veliká,i velikost mi super seděla,měli i bavlněnou

elisabethk
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
libara
16. zář 2015

Já jsem si ji objednala z Bonprixu. Sice bavlněné, ale po ustálení laktace se mi prsa dostali do normálu a potom už jsem nosila předporodní klasické. 😉

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru