kde koupit těhotenské rifle a kalhoty.. velke..... aspon 4XL.... klidne i eshop.. poradte prosím...
nechci za ne dat zas 2000,- cenu nejak rozumne.. poradte prosím....
já jsem si objednala z bonprisu.. objednávka byla v pořádku a najednou.. že to už není.. tak to napsali když mi poslali jen to ostatní.. tak nevim..
@anezkanovakova na jedny kalhoty jsem tedy opravdu čekala skoro měsíc, i když v momentě objednání byly skladem.. Tak buď zkusit objednat jiné anebo mrknout třeba tady na bazárek..
tady tak velké nejsou už sem koukala..
A koukala jste v CA tam mají od 32 az po nadměrky....a dobře se dá sehnat na kdejakou postavu...ja jsem treba malá a hubená ale zadek mám jak vrata do stodoly a to je peklo sehnat gatě v cz i normálně a paradoxně teď v těhotenství v CA na první vyzkoušení 🙂)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Co bonprix? Kalhoty mají do vel. 52, některé i 54, ty těhotenské věci rozměrově sedí. Mám z bonprixu těhotenské kalhoty i bundu a jsem s věcmi spokojená: http://www.bonprix.cz/kategorie/1208/tehotenske...