Kde koupit těhotenské rifle a kalhoty, aspoň 4XL?

anezkanovakova
3. říj 2015

kde koupit těhotenské rifle a kalhoty.. velke..... aspon 4XL.... klidne i eshop.. poradte prosím...
nechci za ne dat zas 2000,- cenu nejak rozumne.. poradte prosím....

fwllo
3. říj 2015

Co bonprix? Kalhoty mají do vel. 52, některé i 54, ty těhotenské věci rozměrově sedí. Mám z bonprixu těhotenské kalhoty i bundu a jsem s věcmi spokojená: http://www.bonprix.cz/kategorie/1208/tehotenske...

anezkanovakova
autor
3. říj 2015

já jsem si objednala z bonprisu.. objednávka byla v pořádku a najednou.. že to už není.. tak to napsali když mi poslali jen to ostatní.. tak nevim..

fwllo
3. říj 2015

@anezkanovakova na jedny kalhoty jsem tedy opravdu čekala skoro měsíc, i když v momentě objednání byly skladem.. Tak buď zkusit objednat jiné anebo mrknout třeba tady na bazárek..

anezkanovakova
autor
3. říj 2015

tady tak velké nejsou už sem koukala..

ppejskova
3. říj 2015

A koukala jste v CA tam mají od 32 az po nadměrky....a dobře se dá sehnat na kdejakou postavu...ja jsem treba malá a hubená ale zadek mám jak vrata do stodoly a to je peklo sehnat gatě v cz i normálně a paradoxně teď v těhotenství v CA na první vyzkoušení 🙂)

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru