Ahoj maminky, zajímá mne, jestli se dají koupit takové ty háčky, co jsou na kojících podprsenkach...ty háčky, kterými se odepina košíček. Chtěla bych si poupravit tílko a udělat z něj kojící tílko 🙂 Nevíte, kde je sehnat? Diky všem za odpovědi 🙂
Tady v čr jsem je snad nikde neviděla, ale náhodou jsem je potkala na aliexpresu 😉
Za zeptání v galanterce nic nedáš, ale myslím, že na tebe budou asi trošku nechápavě hledět. Jinak ten aliexpres, jak už bylo zmíněno https://www.aliexpress.com/wholesale?minPrice=&...
Ale záleží, kolik jich chceš upravovat 😉
Koupit kojící podprdu v sekáči/na bazaru za pár kaček, odstřihnout a použít...
Také jsem přemýšlela podobně a vymyslela jsem si, že zkusím použít plavkové zapínání, to se dá koupit běžně...
Prior to jistí 😉
A já koukám tobě na profil,ze jsi skoro ve stejném týdnů tehu jako já 😅
Není to úplně odpověď na tvou otázku, ale jsi si jistá, že tílko tuhle úpravu potřebuje? Od prvního porodu jsem si koupila mraky tílek, protože je to univerzální oblečení, ve kterém se dá kojit, stačí prostě stáhnout pod prso, ještě jsem neviděla tílko, v kterém by to nešlo a bylo potřeba ho pro kojení upravovat.
a znate KOJO? www.kojo.shop- moc hezke, funkcni trika na kojeni..perfektni strih a material...
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Dle mého snad jedině zeptat se v galanterce jestli je nemaj 🙂.