Ahoj holky, i když jsem teprv ve 12. tt, tak už celkem bříško mám. Občas se ale musím s klienty sejít osobně, a prostě musím začít hodně, protože se obávám, že bych už žádnou další zakázku nedostala, nebo by se mnou do budoucna přestali počítat. Tak prosím poraďte, jak to co nejlépe zamaskovat? Bohužel jsem v prvním měsíci brutálně přibrala, snad 7 kilo, a prsa mi vyrostla o 2 čísla. K tomu to břicho a z dálky vypadám jako tři valící se koule. Ocením tipy na oblečení, fotky, třeba i tipy na obchody (v Praze).
... musím začít hodně MASKOVAT, tam mělo být, ale nějak mi to slovo vypadlo 😀
@frantiska85 Jak vypadá multifunkční šátek - tunel? 😀
@guinea Mívají je ve sportu. Tenká látka ve tvaru tunelu, nosí se na hlavě, krku nebo jako kukla. Kolem 200 až 300, ale je to na hlavu, takže jestli máš už ppněkud větší obvod, tak ho nenavlékneš.
@frantiska85 no ten multifunkční šátek na hlavu - I když máš normální obvod a nejsi těhotná, tak kolem břicha nenavlíkneš ani omylem. Navíc nevím jak guinea, ale já třeba na břiše nesnesu nic stahujícího (jako třeba natažený ten elastický vršek od punčocháčů) už tak od 8tt.
Ale ty šátky, šály, velká bižu, pokud to není vysloveně nevhodné tak I větší výstřih jsou dobré odvaděče pozornosti. To same výraznější pásky na bocích nebo snížený pas a la 20. (?) léta u šatů. A vrstvení a řasení oblečení - rozepnutá sáčka, vestičky, nařasené halenky, co kryjí tvar těla pod nimi.
Osobně mi přijde, že těhotenství (I u netěhulí) hodně evokují vršky přestřižené pod prsy a překřížené výstřihy tomu bych se pokud možno vyhýbala.
@jitavrtule Díky za tip, pořídím velký šátek a sáčko 🙂
Jinak je fakt, že ty těhotenské střihy to strašně evokujou, já jsem poznala na mojí kadeřnici, že je těhotná jen proto, že měla tričko trošku nařasené na bocích (těhotenský střih), jinak byla pořád tyčka...
(Což já fakt nejsem, připadám si už teď jako hroch ☹ )
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
Sáčka, maxi šály a šátky od krku splývající dolů. Vesty pánského střihu ( ty pod sako). Ne zbytečně plandavé, to ještě víc upozorní. Přes bříško je dobrý multifunkční šátek-tunel. Maličko zpevní a připomíná, že máš zatahovat.