Zajímalo by mě jak řešíte nákup oblečení v těhotenství a ke konci 1. trimestru a začátkem 2.? Vážím zjen o kilo více a to 57 kg, zatím mám po ráno pidi bříško, ale na večer je větší. Ráda si občas koupím něco hezkého na sebe, ale co mám teď dobré nebudu mít třeba za 3 měsíce, to chápu, ale jestli má vůbec smysl si nakupovat nějaké oblečení s tím, že to třeba vynosím př. rok.
Já zatím kupovala jen kalhoty. Mám to s bříškem stejně jako ty. Ráno nic, večer jako by se tam mimčo najednou objevilo. Ty kalhoty jsem řešila tak, že jsem vzala o dvě čísla větší v pase. Teď v nich nosím zastrčenou košili a pásek a přes to sako. Vůbec nevypadá, že je mám velké. A až se bříško zvětší, košile (halenky) budou přes kalhoty. Uvidím, do kdy je na sebe narvu 😅. Jinak počítám s tím, že nějaké kousky budu mít jen na chvíli. Proto nekupuji nic drahého. Vynahrazuji to na kabelkách a botech 😅.
@sarus87 já bych se na to nespoléhala, že to vynosíš za rok. Hodně teda záleží, jaké věci nosíš, jestli volnější, nebo hodně uplé. U těch volných je možný, že je oblečeš, u uplých možná ne. těhotenstvím se postava může změnit, nemyslím to, že přibereš, to pak můžeš shodit, ale někomu se rozšíří pánev, někomu hrudník.
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
@sarus87 ja bych si taky rada koupila neco hezkeho na sebe, ale tim, ze to nebudu moct v brzke dobe nosit, me obleceni ani tak nelaka. Proto ted investuju spis do bot, kabelek, kosmetiky atd. Netehu obleceni se samozrejme dolezi, ale zalezi, jestli bys nemela vetsi radost z neceho hezkeho nove koupeneho az po porodu nez z neceho, co koupis ted, jednou dvakrat vezmes, odlozis a po porodu znovu vytahnes... Ja si treba radeji pockam az po tom porodu. A druha vec, i kdyz budes jist vyvazene, nikdo ti nezaruci, jaka bude tva postava par tydnu po porodu a zda to obleceni koupene ted vubec obleknes. Pak bys musela na jeho noseni cekat o to dele. Takze za me to smysl nema, radeji bych se uz poohlizela po necem tehu, pripadne si udelala radost vecmi, ktere jsem psala na zacatku 🙂