Jak řešíte nákup oblečení na konci 1. trimestru?

sarus87
6. lis 2015

Zajímalo by mě jak řešíte nákup oblečení v těhotenství a ke konci 1. trimestru a začátkem 2.? Vážím zjen o kilo více a to 57 kg, zatím mám po ráno pidi bříško, ale na večer je větší. Ráda si občas koupím něco hezkého na sebe, ale co mám teď dobré nebudu mít třeba za 3 měsíce, to chápu, ale jestli má vůbec smysl si nakupovat nějaké oblečení s tím, že to třeba vynosím př. rok.

loc
6. lis 2015

@sarus87 ja bych si taky rada koupila neco hezkeho na sebe, ale tim, ze to nebudu moct v brzke dobe nosit, me obleceni ani tak nelaka. Proto ted investuju spis do bot, kabelek, kosmetiky atd. Netehu obleceni se samozrejme dolezi, ale zalezi, jestli bys nemela vetsi radost z neceho hezkeho nove koupeneho az po porodu nez z neceho, co koupis ted, jednou dvakrat vezmes, odlozis a po porodu znovu vytahnes... Ja si treba radeji pockam az po tom porodu. A druha vec, i kdyz budes jist vyvazene, nikdo ti nezaruci, jaka bude tva postava par tydnu po porodu a zda to obleceni koupene ted vubec obleknes. Pak bys musela na jeho noseni cekat o to dele. Takze za me to smysl nema, radeji bych se uz poohlizela po necem tehu, pripadne si udelala radost vecmi, ktere jsem psala na zacatku 🙂

veraga
6. lis 2015

Já zatím kupovala jen kalhoty. Mám to s bříškem stejně jako ty. Ráno nic, večer jako by se tam mimčo najednou objevilo. Ty kalhoty jsem řešila tak, že jsem vzala o dvě čísla větší v pase. Teď v nich nosím zastrčenou košili a pásek a přes to sako. Vůbec nevypadá, že je mám velké. A až se bříško zvětší, košile (halenky) budou přes kalhoty. Uvidím, do kdy je na sebe narvu 😅. Jinak počítám s tím, že nějaké kousky budu mít jen na chvíli. Proto nekupuji nic drahého. Vynahrazuji to na kabelkách a botech 😅.

betelgeuzz
6. lis 2015

@sarus87 já bych se na to nespoléhala, že to vynosíš za rok. Hodně teda záleží, jaké věci nosíš, jestli volnější, nebo hodně uplé. U těch volných je možný, že je oblečeš, u uplých možná ne. těhotenstvím se postava může změnit, nemyslím to, že přibereš, to pak můžeš shodit, ale někomu se rozšíří pánev, někomu hrudník.

Těhotenský newsletter

Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu

Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.

Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.

Nenašla jsi odpověď na svou otázku?Zeptej se ve fóru