Ahojky tehulky, jak ste na tom s modou?? ja si nemozem pomoct ale moda ktora je tu dostupna sa mi vobec nepaci...a je dost predrazena....ake mate s tym skusenosti? neoplati sa nakupovat v zahranici?
ahoj maticka, já jsem na tom tak, že jsme vděčná, že mám maminku dámskou a pánskou krejčovou a ta mi šije co chci... jsem na tom stejně protože ta těhu moda co je se mi většinou taky nelíbí a nebo cena je tak přemrštěná, že je to šílené
Ze vraj v zahranici a maju krasne veci a celkom lacne, viem ze aj tu zozenies nieco ale sa nahladas vyuzivate i nieco take ako aukro ci ebay?
zbehni do zary do h&m a podobnych - ja podobne ako celine kupujem normalne netehu veci ktore sa budu moct nosit aj po porode a dokonca aj dva - tri roky po nom, teraz je taky velky vyber siat a triciek a podobne ze naozaj nepotrebujes platit horibilne sumy za speci tehu oblecenie. pokial si moc nepribrala ze je to fakt brucho a prsia tak ja si obliekam normalne tricka len kupujem L a aby boli dlhsie a presli aj cez brucho, sukne dokonca nosim tie co som nosila aj ked som nebola tehu len trochu stiahnem popod brucho, saty - tie co nie su strihnute cez pas ale popod prsia tiez mozes najst kopec. takze vobec si nelam hlavu nad tehu vecami - akurat mozno jedny dvoje nohavic a je to.
a tiez suhlasim s celine ze by si mala popozerat po koniku lebo uz tu taka tema niekde bola hod to do vyhladavaca
ja tiež nakupujem v normálnych nie tehu obchodoch. V tehu obchode som si kúpila iba jedny rifle a aj to som potom oľutovala.
Ale je veľa obchodov, v ktorých majú vyhradené oddelenie pre tehotné a veci sú tam aj o 50% lacnejšie ako v tehu obchodoch.
ja som si prdvčerom kúpila tehu sukňu v second-hande v BA za 11 euro
a kupujem si trebars v Tescu blúzky a tielka, ktoré sú strihnuté pod prsiami, takže vyzerajú ako tehu
aj šaty mám z Tesca
ja som si kupila dvoje gate- akoze netehu ale vhodne v tehu, v teranove dlhe lanove s gumou v pase - 15e, a v new yorkeri tristvrtaky elasticke 10e, + jedny saticky vhodne k elastakom strihnute pod prsiami v gate za 3e, mozno som poradila
V New Yorkeri maju krasne letne saty - nie su tehotenske, ale maju vyborny strih (pod prsiami strihane, siroka sukna), zmesti sa do nich aj velke brusko.
ahojda holky..já bych taky chtěla už řešit,co na sebe,ale mě furt nějak nechce bříško vyrůst.. normálně vám závidím..
kacka, neboooj, este sa dockas
ja som nohavice riesila v tehotenskych obchodoch, ale zvycajne mi nesedel ten strih (napr. complicite ma na niektorych nohaviciach len vsitu gumu vpredu, u niektorych sukromnych krajcirok je to len guma v pase - proste brutus) - tak som si v tom pripadala ako vo vreci stiahnutom gumkou... a gate na traky som nosievala aj za mladi na strednej a pamatam sa, ako ma rozculovalo to zapinanie a rozopinanie a hladanie traku a pod.
ale nedavno som objavila, ze aj v klasickych azijskych obchodoch mavaju tehotenske rifle obycajny strih - len nad riflovym pasom je bavleny pas, v ktorom je hore guma aj s gombikom, takze si to mozem regulovat. a zvycajne stoja o tisicku menej (v korunach!) ako v tehotenskych obchodoch.
a napr. obycajne tricka sa daju kupit aj v Lifeline, aj v tescu, teranove a pod. a saty takisto...
teraz je dobra moda - nie je problem najst tricka alebo bluzky strihnute pod prsiami. viem, ze v tehotenskych obchodoch je ten predny diel trochu dlhsi, ale ked si kupim obycajne dlhsie tricko v normalnom obchode, az taky rozdiel to nie je...
Tak já si koupila jedny těhu rifle v CaA a pak další na Mimibazaru. Těhotenské věci se skoro ani nevyplácí kupovat nové, nosíte je tak krátce,že to nejde zničit. Tam jsem si koupila další rifle a dvoje riflové tříčtvrtáky, protože jsem byla těhu naléto. Pak jsem ještě nosila sukni co je v pase na gumu a spoustu tunik, které jsem kupovala v normál obchodech. Když jsem porodila tak jsem vše zase na MMB prodala
Skúste na www.maderna.sk, ... krásne brušká, budúca mamička...
kacka nebol sa nic, mne bruswko vyskocilo zo dna na den skoro..az v 24 tt,do vtedy som nosila svoje rifle...a tiez uz som si chcela nieco kupit,len to nebolo este na co natiahnut
konja: ja som uz napr. jedny tehu rifle predrala na vnutornej strane stehien
jo???tak to jsem ráda...jen mě mrzelo,že když jsem byla třeba na tý plodovce a holky tam měly tak velký břicha a já nic... tak už se na to taky těším...
Ja som tiez jedny rifle totalne vynosila, tehotenske, teraz pri druhom su nepouzitelne, vydrate, dokonca derave.
v bratislave
sedmokraska.sk
ma-ma.sk
Já mám akorát kalhoty dlouhý a krátký spešl pro těhule. Jinak trika jsem kupovala normální v obchodech úzká akorát dlouhá, aby mi z nich nelezl pupek. V těch těhu věcech jsem byla vždy jak pytli, nesedělo mi to, narostlo mi jen břicho.
ja som zbytocne vyhodila prachy za kopec tehu nohavic - pacili sa mi, v obchode mi sadli a doma som uz z nich bola nestastna.
jedine, co naozaj nosim su uplne prve nohavice ktore som si kupila, druhe nosim na doma ako teplaky a jedny 3/4 na chalupu, v teple a na grilovacku...ostatne 2-3 ks som nosila tak tyzden a lezia mi teraz v skrini. (roztiahli sa nosenim hlavne na zadku a ani po oprati sa nevratili spat - tiez mi narastlo len brusko)
ale zas som usetrila na trickach to som si nekupila ani jedno, nosim tie, co som mala doma pred tehu (strihnute pod prsiami, alebo dlhe a teraz mi krasne brusko zakryju).
jo a kupila som si riflove saty, v tescu, za asi 35€ - tie su super... ale inac, ked sa povie dieta a tehotenstvo, tak € len tak naskakuju...
ahojte baby
ja som veru zhrozena ze ake veci sa tu u nas na Slovensku deju, ked za teh.nohavice pytaju 60eur? a top za 35?
to akoze bezne maminy na to maju peniaze, ci maju ostavat doma kde su tehotne?
alebo si kupia jeden top a jedny nohavice a nosia to 6 mesiacov?
je to smutne, ja som v zahranici a tu som si kupila nohavice 35 eur, plus kacia ze 20% dole, ziadny specialny den len tak cize za 28 a to v znackovom obchode, nie je podstatne v akom!
A to ja patrim k tym vadsim babam, co uz ked boli netehu boli "big girls" a teraz predpokladam ze to bude este "viac" cize logicky nemam sancu nosit obycajne veci, cize netehu, ale len tehu a dost velke
ako to riesite???
Ahojte, pridavam sa k tym tehotnym v netehotenskych veciach.
Babo cakame v auguste a letny vyber bedracov a tunik v netehu obchodoch je naozaj super Kupila som si len dvoje tehojeans a jedni jeanssaty este v marci, saty su na nezaplatenie ale v rifliach mi je uz na bruchu pod tym bavlnenym pasom teplo.
Neviete mi popradiť ,kde by som zohnala tehotenské riflové kraťasy na traky v Blave?
ahojte, tak ja mám dobrú skúsenosť a terranovou, teraz letia také široké gumené pásy a nohavice vyzerajú ako pre tehotné. a potom nakupujem v sekáčoch - veci ako H&M , mark spencer, C&A a pod. sú u nás v sekáči za 2-3 Eurá, tak isto aj nejaké topy. a tričká normálne z obchodu ale také dlhšie a volné. v obchodoch pre tehu sú neskutočné ceny, len neviem prečo.
Ahojtw, nevim jak na Slovensku, ale tady je to vsechno taky neskutecne drahe... kalhoty stoji od 1000 nahoru apod. objevila jsem tady v Prostejove perfektni sekac pro tehulky, a v Olomouci vim taky o jednom, takze asi pojedu na nakupy do Ol. nebo v Krteckovi... jinak, pekne veci se daji koupit i na internetu...
no fakt tie ceny su hrozne,v tehu obchodoch na nas zarabaju...,dve tricka mi od nich stacia...
zvysok som kupila v H&M..tam su aj ceny lepsie /take ako pre ine veci a tiez je tam tehu moda... v KE v optime
Liki, ak ti mozem poradit tak sa teho obchodomn v blave vyhni a v neteho zas teho kratasy na traky asi nezozenies. Ak mas auticko alebo dobrych kamosov tak skoc do Madarska do Mosonmagyarovaru, tam v centre na tej velkej krizovatke pred Tescom je taky maly babashop. Nie je tam toho vela ale veci su velmi pekne a ceny OK (jeans sa tam daju aj za 20 euro). Ja som si tam jedni vybrala a su super, take s pruznym bavlnenym pasom na bruchu, ziadnna ziaden vak s gumickou nad bruskom. Dobre drzia, nesmykaju sa, v chladnom pocasi prijemne hriali, pas sa da aj sklopit pod brusko a hlavne netlacia (mam jedni s tym vakom a gumickou nad bruchom ale toie som mala asi iba 2x oblecene, ak gumicku neutiahnes tak gate padaju ak utiahnes tak aby v stoji nepadali tak zas ked sedis tak gumicka tlaci ...)
Každý týden dostaneš nejdůležitější info do e-mailu
Zjisti víc o svém těhotenství: Těhotenství týden po týdnu. Neznáš týden těhotenství? Vypočítej si ho v Těhotenské kalkulačce.
Modrý koník ti poradí v každém trimestru.
Zjisti víc o prvním trimestru.
Zjisti víc o druhém trimestru.
Zjisti víc o třetím trimestru.
Jak se zjišťuje pohlaví dítěte?.
Důležitá jsou různá vyšetření v těhotenství.
Určitě tě nemine 3D ultrazvuk.
Nebo také screening v 1. trimestru.
Někdy se může objevit i streptokok v těhotenství.
Závažná pak je preeklampsie.
marticka-popozeraj sa po normalnych ne-tehu veciach. Teraz sa da zohnat vela tunik aj v beznych obchodoch, Ja som si kupila specialne tehulkovske iba nohavice a vsetko ostatne mam za facku z obycajnych obchodov. A asi ti temu zamknu, lebo tu uz taka je