Někdo ze Šumperka a okolí?

jiriiinka
24. říj 2021

Ahojte😊 najdu tu někoho ze Šumperka a okolí, kdo by sem tam s námi zašel na kafčo, procházku nebo prostě jen tak na pokec? Mám měsíčního chlapečka a rádi se seznámíme s někým novým 😊

belustapetulka
3. dub 2022

@jiriiinka ahojky, nevím jestli je tvůj inzerát stále aktuální. Ale když bude čas, ráda se seznámím. Mám 3 letou dceru. Už chodím do práce a malá do školky. Ale plánujeme brzy druhé. Kdyžtak napiš ☺️

sabi221
8. čer 2022

Ahoj mám 4 měsíční dcerku . Bydlíme v Rapotíně a nikoho tu neznáme, byl by tu někdo kdo by se chtěl s náma kamarádit? Mohli by jsme chodit na procházky nebo si jen tak popovídat 🙂

jiriiinka
autor
8. čer 2022

@belustapetulka ahoj moc ráda se seznámim, omlouvám se že píšu tak pozdě, dlouho jsem tu nebyla..🤗

jiriiinka
autor
8. čer 2022

@sabi221 Ahoj, já jsem z Vikýřovic a moc rádi se se synem( 8 měsíců) seznámíme 🤗

sabi221
9. čer 2022

@jiriiinka jeee tak to by bylo super 🙂

jiriiinka
autor
10. čer 2022

@sabi221 tak si můžeme napsat buď tu, a nebo třeba na messengeru 🤗

belustapetulka
3. črc 2022

@jiriiinka Já jsem taky z Vikýřovic😄

jiriiinka
autor
3. črc 2022

@belustapetulka faaaakt? Tak to je super, tak bychom se někdy mohli domluvit na nějakou kavu, nebo něco 😄 ja tu moc nikoho neznám a bylo by fajn tu někoho mít 😄

belustapetulka
4. črc 2022

@jiriiinka nápodobně 😉 jsem tu přistěhovalec 😄 teď se dokonce snažíme o druhé. Tak bude třeba i více času 😄

belustapetulka
4. črc 2022

@jiriiinka Facebook nemám. Ale WhatsApp používám 😉

naty217
15. bře 2023

@sabi221 Ahoj, nevím jestli stále hledáš kamarády. Ale my ano. Mám syna 14.měsíců a je hodně společenský.

mamikajuli
15. bře 2023

@naty217 Taky mám holčičku 14 měsíců a jsem z Rovenska 🙂

naty217
15. bře 2023

@mamikajuli Super, klidně napište do soukromé zprávy. A můžeme se domluvit🙂