Ahojte holky. Jsem maminka tří letého chlapečka a v červenci čekáme další miminko. Bydlíme s manželem v Olšanech u Šumperka. Vlastně jsem se k němu přestěhovala asi před pěti lety. Prve jsem trávila skoro veškerý čas v práci a pak přišlo těhotenství plné nevolností a pak už prcek a na hledání nových přátel nebylo moc času. Tak jsem si řekla, že bych zkusila tuhle možnost a třeba našla nějakou maminku, která hledá také kamarádku. Jsem normální žena (30), ale dle manžela uvnitř stále trochu praštěná 😃 Což není na škodu 🙂 Tak se ozvěte a třeba se z nás stanou nerozlučné kamarádky 🙂 😉
Ahoj, taky jsem z okolí, bydlíme v Rovensku, mám dva chlapečky, tři a půl roku a sedm měsíců. Vždycky ráda poznám novou maminku a fajn kamarádku 🙂
@smajlinka22 Ahojky. Tak to máš krásný věkový rozestup 🙂 Rovensko je blízko. A kolik máš? Jestli se můžu zeptat? ;)
@janik21 Jasně, je mi 26. 🙂 Kluci jsou oba srpnoví, takže bez 14 dnů, přesně tři roky 🙂
@smajlinka22 Tak to jsme celkem kousek od sebe 🙂 Se můžeme na něčem domluvit, když budeš chtít? ;)
@janik21 Určitě, ráda, tak si napíšeme asi víc soukromě? 🙂
Holky, zřídka chodím na mail nebo sem, takže jestli chcete, tak se můžeme spojit na fb nebo na msg. Najdete mě tam jako Jana Benková. Mám tam fotku s manželem a malým ;) Tam to popisování půjde rychleji. Jen jsme teda teď nemocní, ale doufám, že to brzy přejde. Už to trvá pár dní. Tak se budu těšit ;)
@janik21 ahojky bydlím kousek za Olšanama🙂 Kdyby jsi chtěla tak se určitě ozvy ,taky jsem se přistěhovala za přítelem a jsme tu samý 😬🤔 Mám syna 2,5 roku 🙂
@smajlinka22 ahojky ,kdyby jste chtěla, taky bydlím kousek ,mám syna 2,5 roku 🙂 Tak se klidně ozvěte 🙂
@janik21 ahoj já jsem ze Šumperka.Je mi 38,mám 14 letou dceru a 9.7.čekám chlapečka😉.Jezdíš do Šumperka,že by jsme mohli zajít na kafe a pokecat??