Holky nevite zda prijde rodicak? Jihocesky kraj... Strakonice
Tak jsem se mrkla na účet,abych nekecala,a poslední příchozí platby byly 13 a 14. Ale já s ním raději počítám na pondělí . Když dorazí dnes,budu mile překvapena 😊
Kez by.... 🤷♀️
@amazonkajanik
Tak u mě nic. A když jsem projela na účtu historii,tak toho 17. co přišlo,tak to byl zrovna taky únor 🙄
@amazonkajanik boze boze.
Je to na pytel,mám naštěstí platby ke konci měsíce,ale vloni jsem měla mimořádnou a paní se ptala,na kdy to má napsat a když jsem jí řekla,jak chodí rodičák,tak kroutila hlavou...
@amazonkajanik presne... 🤷♀️
A jinak,potřebujete něco akutně? Mám tu zásobu těstovin,kdyby náhodou. Nebo mohu sehnat zadarmo plnotucne mléko,čerstvě nadojene. I rýži (té máme asi 7kg,tchýně bláznila 😂) ale dětské bohužel,s tím jsem už taky na hraně
@amazonkajanik jeejda.... To ne... Ale jste Andel. Spousty lidi by to neudelalo ani nenapsalo.... 😇😇😘😘😘
Kdyby něco,hoďte soukromou zprávu,ju. Tady ať si myslí kdo chce,co chce, ale já moc dobře vím, co je hlad a umět vařit tzv z hovna. Buď být "zajištěna " ale v kruhu a nešťastná,nebo udělat rázný krok, posunout své hranice, oželet "komfort" a být hrdá!
@amazonkajanik ne to opravdu ne.... Dekuji
Ok 😊
Věci na prcka,od nějakých 6měsíců mám ještě k dispozici,mladší jsem dala neteři,ať si probere. Kombinezy,rukavice,čepice ...třeba jen zapůjčení,než doroste neteři dítě 😉
Chodiva 15,takže počítám pondělí. Ze začátku to bylo od 9. do 15. jednou dokonce až 17. Ale poslední cca 4měsíce chodí k tomu 15. Asi jako výplata. Když vychází na sobotu,už je v pátek,když na neděli,tak v pondělí ...