Zdravím, mám takový dotaz. Malá 11t, občas ublinkne po kojení, což mě nijak neznepokojovalo. Ale dneska ublinkla normálně a do 3 minut potom vrhla ještě obloukem. Stalo se to poprvé, mám plašit a pelášit za doktorem v pondělí, nebo výjimečně to nevadí?! Poměrně mě to vyděsilo.... Děkuji za reakce
Malá mi tohle dělala, jako reakci na příliš mléčného v mé stravě, ale od mladšího věku teda. Neplašila bych, jen sledovala, kdyby se to horšilo, může to být, že se prostě přejedla, že moc potlačila do plíny, že jí někdo dal brzy po jídle pást koníčky, víc zmáčkl omylem bříško, ale může to být i třeba projev střevní chřipky, co teď obchází.
Jestli zvraci obloukem, muže ji vadit mléčná bílkovina. Syn měl prujmy, bolení břicha, doktorka cely tři měsíce nic a jakmile jsem řekla ze začal syn zvracet obloukem, řekla, ze jde o alergii na mléčnou bílkovinu, dostal hypoalergenni mliko na recept a je klid.)
@pampeliska1313 je plně kojena a vzhledem k tomu, že mám alergii na laktozu tak mléčné výrobky nejím ani nepiju 🤷♀️
Jestli to udělala jednou, byla bych úplně v klidu.
@monars říkám jen svou zkušenost.)
Pokud zvraci obloukem muze mit reflux
Pokud zvraci obloukem muze mit reflux
@monars plašit určitě nemáš. Některé děti hází šavle hodně, některé málo, jiné vůbec. Řekni to dětské doktorce na kontrole, pokud se to bude dít častěji.