Maminky, dcerce 19m se celý den strašně zvedá žaludek. Ráno po svačině se ji zvedl poprvé a pak si trošku ublinkla. Od té doby se jí zvedá pořád. Teplotu nemá, nic jiného ji není, normálně si hraje, dovádí, Pine i normálně jí 🧐 vůbec nevím z čeho by to mohlo byt ? Jediné co mě napadá tak jestli ji neboli v krku 🧐 ale nepřijde mi že by ho měla uvnitř nějaký červený 🙏 pak ještě mě napadly zuby, ale dásně jsou všechny v klidu. Nemáte někdo zkušenost, co by to mohlo být?
Urcite bych ji nenechavala normapne jist ani pit. Ma pofrszdeny zaludek tak dietu. Asi viroza nebo ji meco nesedlo a normalnim pitim a jezenim ji zeda m9c nepomahas
Naše dcera je "ublinkávací" od narození. Řešili jsme to s pediatrem, je prý možné, že to bude dědičné, tatínek to má taky - pálení žáhy a s tím spojené vracení se potravy jícnem nahoru. Nejde o klasické zvracení.
Podle mě střevní chřipka by byla, kdyby se opravdu pozvracela se vším všudy. Spíš bych se zaměřila na to, zda nehltá, co jí bylo podáno, když se to stalo. Dcera (teď 2 roky) je většinou háklivá na kyselé ovoce, někdy se jí to stane po ranní kaši. Určitě jí nedělá dobře přemíra sladkého, velká porce, rychlé stolování, dovádění hned po jídle.
@bauskka
treba ji jenom neco nesedlo