Holky je to možné aby rostly zuby u 2 měsíčního mimca?? Mala má ve předu na daních 2 malé bílé tečky. Napadli mě zuby...
Doufám že to jsou ty tukové bulky. Ještě jsme se nezbavily prdiku a zoubky k tomu.... ??? Ta má holka nemá klid
Já myslím, že to možné je. Nám začaly nějak kolem 3 měsíce trvalo to do 5 než se to prořezalo😪
Když to projedu prstem tak nic necítím. Za jak dlouho by to bylo cítit?
Možné to je ale já si taky pletla zuby s těmi "tečkami" od druhého do 7 měsíce. Zuby zaručeně poznáš 😊
Hele, já taky koukala, že "už mu rostou zoubky", tak jsem byla pediatrou vyvedena z omylu, že toto fakt zoubky nejsou 🙂.
Trocha oživení..Je nám teď 2,5 měsíce a máme dole první zoubek, vedle se hned klube druhý.Koukala jsem jako blázen,cinkala lžičkou a je to tam.Treti dítko a pořád může být člověk překvapený.
skus cinknut lyzickou a zistis ci je to zub 🙂
Tak ono se zuby je to tak, že se prořezávají postupně - takže můžou zlobit klidně pár měsíců. Malý jednu dobu šíleně slintal, tak jsem myslela, že horní zuby a už je pomalu i začínám cítit, že to tam je tvrdší, kouše do všeho, ale venku pořád nejsou. Ty spodní taky jsem myslela, že už jo a pediatrička, že ještě ne - a za asi měsíc jsem ho pak ucítila rukou jako fakt tvrdou špičku pod dásní, ale ještě skoro týden, než byl cítit lžičkou.
Uplne vyloucene to neni, ale taky to muzou byt tukove bulky, ty se casto se zuby pletou. Uvidis za par dnu, jestli to jsou zuby, tak polezou ven🙂