Ahoj chci se zeptat je možné aby 3 měsíčníku dítěti rostli první zoubky?
A jak jste to řešili pak s kojením přece jenom asi trosku koušou, ptám se protože syna jsem několika tak si nejsem jistá
Děkuji za odpovedi
Ano je to možné, náš malý měl ve třech měsících dva zoubky. A kousal teda pořádně a přestal s tím až někdy kolem sedmého nebo osmého měsíce. Byla to hrůza, bála jsem se každého kojení. On za to podstatě ani nemohl, jemu rostl jeden zub za druhým. I teď mě občas kousne spicakem ☺️
Ano může se stát že má 3 měsíční dítě zub a kojení se nebojte. Já jsem do nedávno kojila syna 20 měsíců co má už všechny zuby a jedinkrát mě nekousl.
U syna citim zub jen kdyz je jeste v dasni, nekouse do prsu, ale citim mirne neprijemny pocit tlaku, za den dva az povyleze, zmeni ditko uchop prsu a zuby vubec necitim, jinak pediatr mi rikal ze existuji deti ktere se uz s prvim zubem narodili a jsou deti jako jsem byla ja, kterym mlecne zuby zacaly rust az po 3 roku zivota
Muzou mit zubiska. Je to maly mimino. Vi prd k cemu ty zuby ma a jak moc ma/nema stistknout.
@evikmiluna8 můžou to být zuby, výjimečně se stává, že se miminko už se zoubkem/zoubky narodí. Při kojení by to problémy delat nemělo, pokud tě kousne, dej mu najevo, že ti to vadí, ať ví, že nesmí.
@evikmiluna8 ano, starsi mel ve 4m 2 hotove 😉 a kousat kousal no.. a nic nepomahalo... proste nove zuby = se vzdy kousani, dokud si na novou situaci v pusince nezvyknul... bolelo to ... ale zvladlo se
Zdravim, myslim, ze je to mozne. Me mala kousala ze zacatku, nez si zvykla, ze ma zuby. Kdyz me kousla rekla jsem razne ne a nedala ji chvilku napit. Ze zacatku z toho mela srandu, ale ted uz nekouse, teda pokud se neklube dalsi zoubek.