Zoubky - mhou růst už ve 3 letech?

evikmiluna8
21. čer 2019

Ahoj chci se zeptat je možné aby 3 měsíčníku dítěti rostli první zoubky?

A jak jste to řešili pak s kojením přece jenom asi trosku koušou, ptám se protože syna jsem několika tak si nejsem jistá
Děkuji za odpovedi

elis_elis
21. čer 2019

Zdravim, myslim, ze je to mozne. Me mala kousala ze zacatku, nez si zvykla, ze ma zuby. Kdyz me kousla rekla jsem razne ne a nedala ji chvilku napit. Ze zacatku z toho mela srandu, ale ted uz nekouse, teda pokud se neklube dalsi zoubek.

chumlee71
21. čer 2019

Ano je to možné, náš malý měl ve třech měsících dva zoubky. A kousal teda pořádně a přestal s tím až někdy kolem sedmého nebo osmého měsíce. Byla to hrůza, bála jsem se každého kojení. On za to podstatě ani nemohl, jemu rostl jeden zub za druhým. I teď mě občas kousne spicakem ☺️

aurelie34
21. čer 2019

Ano může se stát že má 3 měsíční dítě zub a kojení se nebojte. Já jsem do nedávno kojila syna 20 měsíců co má už všechny zuby a jedinkrát mě nekousl.

jannym
22. čer 2019

U syna citim zub jen kdyz je jeste v dasni, nekouse do prsu, ale citim mirne neprijemny pocit tlaku, za den dva az povyleze, zmeni ditko uchop prsu a zuby vubec necitim, jinak pediatr mi rikal ze existuji deti ktere se uz s prvim zubem narodili a jsou deti jako jsem byla ja, kterym mlecne zuby zacaly rust az po 3 roku zivota

makronka222
22. čer 2019

Muzou mit zubiska. Je to maly mimino. Vi prd k cemu ty zuby ma a jak moc ma/nema stistknout.

gruyerre
22. čer 2019

@evikmiluna8 můžou to být zuby, výjimečně se stává, že se miminko už se zoubkem/zoubky narodí. Při kojení by to problémy delat nemělo, pokud tě kousne, dej mu najevo, že ti to vadí, ať ví, že nesmí.

priefi
22. čer 2019

@evikmiluna8 ano, starsi mel ve 4m 2 hotove 😉 a kousat kousal no.. a nic nepomahalo... proste nove zuby = se vzdy kousani, dokud si na novou situaci v pusince nezvyknul... bolelo to ... ale zvladlo se