Ahoj, neporadí mi někdo, jak malou odnaučit usínat u prsa během dne? Máme dva týdny, je najezena, přebalena a pořád pláče, dokud ji nedám prso, které jen duda. Dnes ji mám takle od 7 od rána, mezi tím usne a jakmile ho vyndam z pusy, v tu ránu je vzhůru a začínáme nanovo. Dudlíky všechny plive a nezabírá ani nošení a nic jiného. Od příštího týdne budu doma sama a potřebuju taky nějak fungovat, uvařit si apod., ale takle neudělám vůbec nic
Vidím dobře, že má dva týdny? Ty chceš něco učit novorozence? Šestinedělí je naprosto běžně totálně prokojené období. Tatínek snad taky někdy přijde domů, úklid počká, uvařit můžete spolu nebo jen on večer na další den. Ono se to srovná, ale ne hned.
První 2 měsíce jsou náročné, syn mě dudlal taky, naštěstí zabírala Manduca a měla jsem proutěný košík na kolečkách a všude ho brala sebou. Vydržte 2_3 měsíce, potom jí začnou bavit chrastítka, kolotoče apod a zabaví se jinak. Odpočívejte na gauči u pohádek, to se vám pak už dlouho nepodaří🙂
@kejty2501 prso není jen o jídle spánku. Je to o kontaktu, o tom že máma je celý svět. Jako ano je to náročné, ale ty jsi celý vesmír. 9 měsíců jste byly jedno tělo, usínala u tvého tepu, dechu a teď to chce zpátky. Zkusila bych ten šátek s tím, že bych tam klidně i to prso dala. My měli takový to před vázány do 6 kg, pak Normální. Malému kolikrát stačilo, že byl na mě, cítil tep, dech, houpání těla a já měla volné ruce na nezbytné, opakuji nezbytné věci(jídlo, venčení psa), úklid a podobně věci fakt počkají
Dala bych si ji do nositka ci satku. Navazana jdem fungovala snad rok. Jinak bych ji vyhodila z okna.