Dobrý den, mám týdenní dceru a ta je bohužel od narození krmena umělou stravou. Dávám jí nutrilon, při propuštění z nem. vážila 2620 g a po třech dnech když jsme byli na převážení, tak měla 2690 g. Co mě však znepokojuje, je to, že malá má stolici 5 krát za den. žlutou a řídkou a mám obavy aže tím ani tak nepřibírá jak by měla. nemůžete mi někdo prosím poradit?
Děkuji všem.
Lucka
luci - témat o stolici tu je už více 😉 stačí tady trochu juknout... JInak můj prcek v tomhle věku kadil každé kojení,tzn každé dvě hodiny 😉 60g za 3dny není málo,kolem 120g týdně je to OK,hlavně přibírá,to je důležité a neboj,dcerka je ještě malinká a chvilku potrvá než se rozbaští,má malilinkatý žaludek😉 Jo a když my šli z porodky,tak malej měl 2540g 😉 Dnes je mu zkoro 7 měsíců a má přes 8kilo 😎 A kdyby se ti cokoli nezdálo,vem malo k dr i s pokaděnou plínou a dr pozná zda je to Ok či nee
Že kadí tak často, je úplně normální. Dcera taky často kadila.
ahoj luci, moja elinka je sice kojena,ale od narodenia kakala i 6-8x denne. Pri kazdom papani sa hned i vykakala. Dr sa to nezdalo,tak sme dostali Hylak forte,brali sme ho asi mesiac a nijak sa to nezlepsilo. Kaka stale tak 4-5x denne. Inac stolica miminka je zluta a ridka,my sme obcas mali i zelenou 🙂 takisto sme mali zo zaciatku problem s priberanim,ale potom sa to rozbehlo a teraz mame uz 7 kg 😅 Takisto sme chodili na prevazenie,ale pravda je,ze mimi nepribera pravidelne,niekedy priberie malo a potom to dozenie. urcite to bude v poriadku 😉