Ahoj holky, mám 3 měsíčního chlapečka a asi měsíc po porodu se mu na víčkách objevily fialové žilky na víčkách. Myslíte, že se mu to ztratí? Je fakt, že má světlejší pleť, tak třeba v létě až trošku ztmavne tak to nepůjde tak vidět. Nevypadá to moc hezky, když má červeno-fialové očička....Máte s tím někdo zkušenosti? Díky moc.
no my to máme právě hlavně nad víčkama a jde to docela dost vidět na denním světle. On má celkově světlou pokožku a do toho fialové oči. No hrůza 😀 Doktorka říkala, že to jde když tak upravit laserem, ale to semi fakt nechce.
určitě mu to odstraňovat nechci. Spíš mě jen zajímalo, jestli s tím nemáte zkušenosti jestli se to časem nějak spraví, protože se mu to spíš zhoršuje. Je to naše bledulka. Ale díky moc 🙂
aha, my to máme hodně jemný
Také máme, bude nám půl roku a ještě na vánoce moje sestřenka prohlásila, že Vojta má křečáky na víčkách🙂 teď skoro měsíc po vánocích se mi zdá, že to ustupuje. Dr. se nad tím taky nikdy nepozastavovala.
no přesně, vypadá to jak křečáky 😀 Si říkám, že až bude větší a bude mít silnější pokožku, tak se mu to upraví, nebo až nám v létě trošku ztmavne od sluníčka 😎
my ty žilky máme, ale víc neporadím