Zhoršení spánku. Máte zkušenost?

smajlishek
26. zář 2021

Ahojte maminky, mám na vás dotaz, zda nemate osobni zkušenost.

Dcera 18mesiců, zničeho nic se ji zhoršilo spaní. Několik měsíců pravidelně chodí spát v 8 a budila v 6;30-7:30.

Minuly týden měla střevní potíže a najednou se zacala budit na mleko ve 2 misto ve 4 a cellkově se budí plná energie a elánu ve 4:40.

Zkousela jsem spánek posunout na dřívější i pozdější hodinu. Odpolední spánek ji končí ve 2.

Třebas to nemá souvislost s těmi střevni problémy, ale napada me to jako jediné, zatim.

Jeste me napada jestli mliko po tech zazivaci potich neni norocne na žaludek, tak ji to treba boli, proto se vzbudi.

predej děkuji

ještě me napadla

mamikry
26. zář 2021

@smajlishek Mozna se ji jen meni rytmus. Nase deti chvili spinkaly krasne, pak zacaly vstavat v pet rano, pak zase lepsi. Ted jsou v sest na nohou, at jdou spat kdykoli.

sirinfirst
26. zář 2021

Já bych za tím nic nehledala, alespoň u svých dětí, kdykoli jsem si zvykla na nějaký režim, tak si ho změnily 😀

kopretina32
26. zář 2021

@smajlishek Muj syn mel taky takove obdobi, vstaval najednou mezi 4:30-5:00, trvalo to asi pul roku. Ted vstava zase kolem 6, proste se to ruzne meni, taky jsem ho i zkousela budit drive z odpoledniho spanku apod., ale nic nepomohlo, az cas.. Je to narocne, zvlast kdyz je rano dlouho tma...