Dobrý den,miminko nám od cca 2.tydne trpí na prdiky.davame espumisan,bio gaiu,cvicime,nad ránem dojde i na rourku.vysadila jsem mléčné výrobky,lepek a cukr(jen v susenem ovoci v kaši).plne kojim,pribirame nadprumerne.minuly tyden už se mi zdálo,ze potíže konci,ale nyní v 10.tydnu poslední 2 dny se výrazně vse zhoršilo.driv mel syn potíž jen prdiky vytlačit,nyní už i slyším skroulani v brisku a syn u nej pláče.kdyz použijí rourku,vidím kolik má malých bublinek ve stolici.je normální,ze se stav časem zhoršuje místo zlepšení?nebo mam dávat více kapek espumisanu?davame 4kpk a má už 6kg váhu.diky
@janule1940 dala bych také víc kapek 😊
@janule1940 no u nás jsme vyzkoušela snad všechny kapičky. Taky nás to trápilo a i teď ve 3 měsících taky umí pěkně potrápit. Co stoprocentně funguje je pokud kojís tak si uvař kmínový odvar. 😉
@luciaanaa no ja mam kmín v kojicim čaji od stadelmann,tak ze bych měla ještě přidat?piju ho litr denně a v te denní dávce je tak lžička kminu.
@janule1940 ja nevím,já pila všemožné kojící čaje a stejně ho to trápilo. Tak jsem přestala a vařím si ho sólo. U nás máme teď poslední asi 3 dny bolení,nejvíc se cuká při kojení než si uleví. Asi jak jsme jedla vše možné přes ty svátky 😡
@luciaanaa jejda a to už mate 3 měsíce?to mě teda čekají vyhlídky,doufala jsem,ze to po 3.mesici přejde.ale ja třeba zjistila,ze nám 100%dela blbě mléko.8 tydnu jsem byla bez mléka a pak si dala kostku mléčné čokolády a to byl masakr.
@janule1940 jj 3měsíce. Já jím vše,krom cibule a nevypozorovala jsem že by to bylo po nějakém jídle horší či lepší. Tak teď radši občas kápnu espumisan a je lépe
@janule1940 zkuste klidně víc kapek, v návodu je pokud vím 11kapek