Zežloutlá savička, dá se to odstranit?

baluci
30. říj 2017

Maminky prosim o radu, po chvilce pouzivani( cca 2 mesice) mi zezloutl dudel savicka od Aventu...viz foto...umyvala jsem po kazdem pouziti,vyvarovala, mam i jar na lahve od Nuk..da se to odstranit nebo musim koupit druhy? Dekuji za rady

ariadna12
30. říj 2017

Ja teda pouzivam savicky Philips Avent cca mesic, nevyvarim, pouze oplachnu v teple vode a pak sterilizuji v pare v elektrickem sterilizatoru teze znacky. No a stale je bezbarve pruhledna. Aby to nebylo kvalitou konkretni savicky. Nemela by menit tvar ci barvu. Nemuze to byt treba i slozenim vody, v niz je vyvaris, tim, ze byla savicka na slunku nebo reakci na jar od Nuku (jina znacka, jiny postup??)? Radsi bych koupila novou.

nellie87
30. říj 2017

Takhle žlutou jsem ji mela potom,co mala papala mrkvicku a pak ji zapila mlickem.. Nemuze to byt podobna situace? Pokud ano,casem barva pusti.

cartney
30. říj 2017

To vypadá jak zabarvené od ovoce či zeleniny. Mám takhle zabarvenou savičkou z tréningového hrníčku a nevidím důvod proč ji vyhazovat.

smudlinka24
31. říj 2017

Pokud tim nedavas nic jineho nez mleko, koupila bych novou, jinak to je zabarvene od stav apod, na nekterych lahvich to i pisou, ze k tomu muze dojit a neni to na zavadu.