Maminky prosim o radu, po chvilce pouzivani( cca 2 mesice) mi zezloutl dudel savicka od Aventu...viz foto...umyvala jsem po kazdem pouziti,vyvarovala, mam i jar na lahve od Nuk..da se to odstranit nebo musim koupit druhy? Dekuji za rady
Takhle žlutou jsem ji mela potom,co mala papala mrkvicku a pak ji zapila mlickem.. Nemuze to byt podobna situace? Pokud ano,casem barva pusti.
To vypadá jak zabarvené od ovoce či zeleniny. Mám takhle zabarvenou savičkou z tréningového hrníčku a nevidím důvod proč ji vyhazovat.
Pokud tim nedavas nic jineho nez mleko, koupila bych novou, jinak to je zabarvene od stav apod, na nekterych lahvich to i pisou, ze k tomu muze dojit a neni to na zavadu.
Ja teda pouzivam savicky Philips Avent cca mesic, nevyvarim, pouze oplachnu v teple vode a pak sterilizuji v pare v elektrickem sterilizatoru teze znacky. No a stale je bezbarve pruhledna. Aby to nebylo kvalitou konkretni savicky. Nemela by menit tvar ci barvu. Nemuze to byt treba i slozenim vody, v niz je vyvaris, tim, ze byla savicka na slunku nebo reakci na jar od Nuku (jina znacka, jiny postup??)? Radsi bych koupila novou.