Ahoj holky jsem tu nova a mam dotaz, 7mesicni chlapecek ma ted uz tyden zelenou stolici a v ni takove bile nitky. Dr nam napsala leky na roupy… kdyby nahodou ale i po noch to stale ma. Nevite co by to mohlo byt? Presli jsme ted na um muze to byt tim? Srovna se to?
@lidija1234 moc dekuji za nazor. Trochu se mi ulevilo❤️ Tak snad to opravdu nic neni. Mam prvni ditko a docela me to vylekalo. Tim ze zacal kakat vickrat za den a v noci od pulnoci co pulhodiny vzhuru …🤦🏽♀️
@kristynakobi chápu já mám taky první mimco a moje pediatricka že mě musí být hotová 😃😃popripade bych zavolala ještě doktorce a donesla ji ukázat plenku ale pokud ti dala léky tak hádám že asi viděla. Popřípadě bych zavolala znova 😃
@lidija1234 ta nase uz ze me taky musi byt na palici😂 no trochu me uklidni tvuj nazor tak snad to opravdu nic neni😊 jinak ji zas budu volat jak hysterka😂😂
@kristynakobi my jsme měli docela dost těžký start do života takže já už se řídím heslem že radši 100x a zbytečně než pozdě 😊
Nám doktorka řekla že ty bílé kousky jsou nestrávená mléčna bílkovina a že to ničemu nevadí,takže bych byla asi v klidu 😊a zelená barva je taky prý normální když je dítě čistě na UM