Ahooj, mám syna a jsou mu necelé tři mesice. A malý má problém se stolici) Od porodnice byl dokrmovany um, po měsíci a půl je plně na umělém mléku. Od začátku měl bebu comfort (stolice byla několikrát za den) ale začal dost unlinkavat tak jsme přešli na hipp combiotik a potom začala zácpa a tuhá stolice (jako modelina) měl i bolení bříška, kakal cca jendou za 5 dní. Dávala jsem i Fenyklovy čaj, heřmánkový,.Tak po 14 dnech jsme zkusily dát Sunar premium - stolice se neměnila pořád byla tuhá a pořád kadil jednou za 5 dní. Po dalších 14 dní jsme změnily na kendamil. Opět žádná změna. A teď jsme dali bebu sensitive má ji týden a včera se vykadil tuhá stolice už není ale barva je brcalove zelená. Malej je spokojeny, usměvavy miminko Dávám probiotika biogaia. Bříško ho neboli, plyny odchází normálně. Jen mě překvapila ta barva stolice. Četla jsem že to může způsobovat toto mléko, beba sensitive. Za týden máme kontrolu u paní doktorky tak o tom určitě řeknu. Jen mě to znepokojuje. Nemáte někdo zkušenost s tímto mlékem?
Ano také jsme měli dokud jsme nezačali dávat prikrmy a je to podle Dr. v pořádku.
@girls64
ano,vsichni jsme potrebovali videt stolici tveho ditete.Protoze to zadna z nas jeste nikdy nevidela tak potrebujeme nazornou ukazku.
JInak u malych deti je normalni,ze nejdou kakat treba i tyden,timhle stridanim UM mu akorat skodis.
Zdravím, také nam nesedlo zadne mlejo. Az Beba Sensitiv. Je super, přestali jsme blinkat. Stolice je v poradku. U te beby sensitiv takova je. I doktorky jsem se na to ptala.