Ahoj holky a krásný den🌞🤩
Jde o veselou věc, mám 4 měsíční princeznu a přijde mi, že je opravdu závislá na mě a vnímá hodně mě. Někdo říká, že je to blbost, ale já si to nemyslim. Jsme furt spolu, kojime a nebo je na prsu jen na zuzlani aby se uklidnila když place, mazlime se furt. Když mě vidí tak se úplně celá rozklepe kope nohama a tlemi se, jak ji k někomu dam nebo vidí někoho jiného automaticky začne strašně plakat, vezmu si ji a je klid😁 to same když ji nechám v lehatku vydrží tam tak 10-15 min sama a pak zas musí být u mě,protože brečí, ale u mě vydrží bez pláče i 2 hodiny. Ze je to závisláček?😄 mate někdo taky doma takového zavislacka? 😁
Tohle dělaly všechny 3 naše děti. Je to naprosto normální 😉 užívej si to 🙂
@makkyv Jojo 🙂 já když jdu třeba uklízet tak malá furt kontroluje jestli jsem v jejím dohledu. Nebo o víkendu jí uspával manžel. Řev jako kdyby já nevím co. Nakonec jsem to nevydržela a vzala si ji já, hned mě chytla kolem krku, položila si hlavičku na moje rameno a uklidnila se. Pak když vypadalo že usíná tak jsem jí dala do postýlky a zase řev, tak jsem jí musela nechat usnout u mě v náručí ☺
Ja si teda vobec nemyslim ze mate zavisle miminko, ale uplne normalne bezne miminko. Koho ineho by malo chciet ak nie maminku? O chvilu zacne skumat svet a veru budete rada ked sa aspon na chvilu necha pomaznat 😄
@klokanka31 klasika🤣 já když ji uspim v naruci, tak se pomalu oddaluji a ona si mě chytne ještě za ruku🤣
@makkyv To mi dělala když usínala v postýlce s ukolébavkou. Chytla mě za prst a držela než usnula. A když jsem se pak chtěla vzdálit, tak ještě ze spaní mě zmáčkla abych nechodila ☺
Některý miminka jsou prostě kontaktní víc a některý méně. 🙂 Pokud je to tvoje první, tak to žádnej větší "problém" není - akorát by to pak chtělo uklízečku a kuchařku. 😀 první moje dítě bylo úplnej opak. Druhý dítě je naopak kontaktní a to je teda zatím peklo. :( Sama nevydrží, nic jí nebaví...pokud nespí (a spí málo) tak musí být v náručí (sice u kohokoli, ale jsem s nema většinou doma sama že), protože chce vidět obličej - takže nosítko na nic. Navíc věčně hladová, takže kojím furt. U toho se motá žárlivej 16m brácha, leze po mě (po nás), fnuka, nemám na něho čas....Takze první kontaktní v poho, druhý a další zlo.😃
Závislost vnímám jako něco negativního, patologického. Což přirozená potřeba a fixace na matku není!!
@klokanka31 je to krásný, jak ty miminka člověk miluje 😅❤️
@me_druhe_ja Ajeje, tak to taky musí být fuška, já jsem kolikrát pak vytahaná už jako opice, ale co bych pro ni neudelala 😀🤦🏽♀️
@makkyv To jo, a když vidím jak to letí, tak si to hrozně užívám že mě teď moc potřebuje a chce 🙂
@klokanka31 tomu verim, je to krásný jak poznají kdo je ta mama a ze nás miluji tak moc jako my je.. opravdu největší cista láska v životě, jeste teda pes je nejlepší kamos 😁🤩
@makkyv Přesně, dítě a pes mají k člověku opravdu čistou lásku. Mám oboje doma tak to znám ☺
@klokanka31 je to úžasné ❤️
@makkyv Mám taky 4m mimčo a je to to samé, je to normální 🙂. Směje se teda i na ostatní. Ale usíná zásadně na prsu a běda jak se pokusím odplížit nebo jen otočit a sebrat mu jeho polštářek v podobě mého prsa 😂.
@katule1990 naprosto stejne i u nás s tím prsem.. 🤣 Jo maminka a prso to je její 🤣🤣
Moje se taky pořád směje ale v pohodě vydrzi u manžela hodně se stará
muj syn 14mesicu a stale to same 🤣 uz aby to preslo!
@fyii tak to mám stejně, pak mi teda říkají lidi jak je rozmazlena, ze ji beru když si řekne a tak jako nejsem padla na hlavu, abych ji nechala celou dobu rvat, člověk pochopí par minutek, když jde třeba jen na wc, ale ne jak chodí po obchodním centru matky roku a nakupuji a mimca jim rvou👍🏻 Naprostý souhlas s vámi😍
@nikitka2323 teda, to jsou prdolky😄
To není závislák, ale úplně normální miminko, které je zvyklé na bezpečí máminy náruče a víc k životu momentálně nepotřebuje.