Prosím vás nemohu nikde najít co znamená zelená stolice se žlutými hrudkami? Je plně na UM nutrilon comfort a colics dávám espumisan 5 kapek a vitamín d Terezie a biogaja🤔 24 ji budou 3 měsíce v a váží 5.450g.. Papa 6x 120...😭 Po každém jídle šílený pláč cca 10 minut😪 pak je klid.. Někdo nějaká zkušenost? Nemůže jít o intoleranci laktozy????
@lilkin Pri UM muze byt zelena barva stolice reakci na mnozstvi zeleza v mlecku. Takze uplne v poradku. Pokud tam neni hlen nebo dokonce nitky krve, neresila bych.
Jeste doplnim, ze zelenou stolici (s hlenem a krvi) se projevuje alergie na bilkoviny kravskeho mleka (ABKM), nikoli intolerance laktozy.
Mě teda fotka neurazila, ale obsah mi ok nepřišel. Přišlo mi, že je tam dost hlenu + po každém jídle pláč, to bych viděla spíš na alergii a nechala si napsat mléko pro alergiky, se štěpenou bílkovinou.
U takhle malych deti se nedelaji testy (udajne nejsou prukazne), ale nasadi se bezmlecna dieta (u kojenych miminek mamince) a sleduje se, zda dojde ke zlepseni.
@lilkin fotku stolice klidně vložím...