Zarostlé ouško po 2 dnech?

22. črc 2024

Ahoj, některá zkušenost?
Musela jsem nechat dceři zarůst dírku (rok bez jedné náušnice) a před 4 týdny (2,5 roku) se rozhodla, že už je čas, aby měla obě. Před 2 dny jsem jí chtěla náušnice vyměnit, aby měla obě stejné. Velký problém. Tak jsem ji jednu vyměnila ve spánku. Druhou jsem se snažila také, ale strašně se vrtěla nebo na oušku ležela. Včera večer jsem se jí snažila zase náušnici ve spaní dát a přijde mi jako kdyby nešla dát skrz jako kdyby jí to znovu zarostlo. Je to možné? A to paní tvrdila, že je možné vyměnit po 3 týdnech, já čekala 4.
Už jsem z toho zoufalá já a i ona...
Mám teď akorát chuť jí vyndat i tu druhou a ať si je nechá nastřelit sama v budoucnu... Fakt jsem tohle nezvládla a nevím, co teď mám dělat. 🤦‍♀️
Děkuji za rady...

anonymous_ka
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
ada22
22. črc 2024

Nám takhle zarostlá po pěti měsících. Dceru malinko ucho svědilo, tak jsem náušnici vyndala a druhý den se již nepovedlo vrátit. Další dvě její kamarádky mají taky jen jednu nausnici🤦

20190418
22. črc 2024

Jako puberťačce mi zarostla dirka v nose za celodenní turnaj...takže miminku jemný lalůček určitě zarůst za dvě hodiny může. Však o nic nejde, až bude chtít naušnice, tak ji to můžete píchnout kdykoliv. Mně píchali kamarádky ve 12ti a další táta. Jehla z lékárny, trocha desinfekce a je to.

autor
22. črc 2024

@ada22
@anonymous_ka
Má ji nastřelenou už po 2. Nevím, co teď s tím. jestli ji nechat zase s jednou náušnici a pak zase nastřelit třeba na jaře nebo vyndat druhou a nechat to časem na ní.
Bojím se, že tam bude mít akorát ďupky po těch dírách a bude to vypadat blbě a akorát mi to v budoucnu vyčte. 😔

autor
22. črc 2024

@20190418
Já právě přemýšlím, jestli znovu píchnout třeba za půl roku. Ale to už by bylo 3. nastřelení do stejného lalůčku... A nebo ji vyndat náušnici i z druhého ucha a nechat ji úplně bez.
Jen mám strach, že jí tam zůstanou jizvičky. Po prvním nastřelení jsem jí tu náušnici vyndala po 2 měsících (takže asi v jejích 7 - 8 měsících) a jizvičku tak má do teď. Tak se trochu děsím, co by udělala ta dírka, kde už má náušnici přes 2 roky.

lilian2111
22. črc 2024

Zkus to máznout něčím mastným aby to lépe prolezlo, za mě si myslím že to zarostlé nebude. (Píchala jsem piercingy, uši..) pokud bys to vzdala, pak bych vytáhla i druhou a nechala pak na dceři až náušnice bude chtít sama.

slecnami
22. črc 2024

Nám paní doktorka říkala, že může zarůst třeba už za dvě hodiny, takže možné to je...

gruyerre
22. črc 2024

Jak snášela to nastřelení? Jestli to byla nějaká velká hrůza, tak už bych do toho znovu nešla a vytáhla i tu druhou. A taky bych se rozhodovala podle toho, jestli ty náušnice vůbec chce, nemá k nim teď spíš odpor, když s tim má trápení?

oveckaluky
22. črc 2024

Je to možné - já mám problém po jednom dni, už tam mám "špunt", a to jsem dospělá... za třeba tři dny bez náušnice už by to "proražení" dost bolelo.

autor
22. črc 2024

@lilian2111 Nejsou píchlé, ale nastřelené.

autor
22. črc 2024

@gruyerre Snášela to úplně v pohodě. Ba naopak měla radost, že má náušnici a spíš se lekla zvuku.

autor
22. črc 2024

Děkuji za rady. Dneska tomu dám poslední šanci, když usne, ale moc šancí tomu nedávám.
Když to nepůjde, vyndám tu druhou a budu doufat, že jí nezůstanou jizvičky. 😕