Zdravím maminky, když jsem čekala dceru dostala jsem takovou tu knihu ,, první album,, kam se píšou zajímavosti, první pokroky miminka, slova, věty.. atd atd. Mě to tehdy moc nenadchlo. Já tyhle ty předtištěné a umělé knihy, zápisníky nemusím. Tehdy jsem si pořídila super blok... Tam jsem si psala vše, dávala fotky, malovala... Prostě všechno podle sebe,s vlastní duši a příběhem. Jenže... Dcera to našla (3roky, a doplnila tam tolik obrátků, vytrvalá tolik stran 🤣 že je po deníku..) no já už měsíc hledám n jaký hezký, smyslný blok, zápisník který by pro tyto účely byl udělání. No zatím mě nic nenadchlo tak se jdu zeptat... Nemáte někdo zkušenosti s nějakým hezkým zapisnikem, či výrobcem? Nechci obyčejný blok z papírnictví. Snad mi rozumíte 😘
Pouzivam tuhle: https://knihy.heureka.cz/udelej-si-svoji-knihu/...
Má to pevnou vazbu, obalku si lze vyzdobitdle sveho.
Vzdycky jsem chtela album, ktery bych si psala sama. No nic, nevyslo. Libi se mi krouzkova vazba na sirku, neco jako toto. Proto delam rovnou foto alba s QR kodama k videim. Je to piplacka, ale do klasickyho alba videa nedam a nosit sebou porad disk je blbost. Mobil ma u sebe kazdej a jen nacte kod.