icon

"Zaklínadlo" na deti?

ah1234
15. črc 2019

Ahoj, pytam sa zo zaujimavosti - existuje nieco, co na vase deti od malicka funguje ako "zaklinadlo" na plac, neklud?
U nas je to pesnicka Rocketman od Eltona Johna. Maly hned ako ju pocuje, je ticho.. s prvym tonom.. a potom uz len stastne pocuva.. je to uplne fascinujuce pre mna, preto sa pytam, ci aj ine deti maju nieco take..

sudylichozrout
15. črc 2019

@ah1234 Soundtrack z filmu Amelie z Montmarteru a soundrack z PC hry Botanicula od dua Dva. To je hnedle po placi. A pak jeste soundtrack z filmu Interstellar, pasaz "dokovani". To se s dcerkami vzdy manzel toci, jak kdyz ta raketa dokuje a ony z toho maji legraci 🙂

zavodnice
16. črc 2019

U nás je to znělka Kačeří příběhy. Ale vydrží max 4 dokola.

jipe
16. črc 2019

u staršího to byla básnička Polámal se mraveneček, u mladší jen prso :D

adelka951
16. črc 2019

U nás jsou to Komáři se ženili

miba10
16. črc 2019

Jakákoliv rocková písnička. 😂

sobist
16. črc 2019

Od malička ne, to jsme něco takového ani neřešili, ale od chvíle kdy chodí a "tancuje" spolehlivě zabírá Electric Light Orchestra - Mr. Blue Sky. :D

oveckaluky
16. črc 2019

@sobist ELO naprosto chápu, má dobrý vkus. 😉

oveckaluky
16. črc 2019

U nás Včelí medvídci, i na ně chvíli koukají. Mají
je naučené už z břicha, kdy jsem jim je pouštěla. 😉 No a spolehlivě fungují jakékoli znělky z televize, upoutavky na seriály apod., nejlíp teda reklamy. 🤦‍♀️😂

ah1234
autor
16. črc 2019

@oveckaluky ja som prave nikdy eltona johna nikdy nepocuvala moc 🙊 v brusku som mu ine pustala, ale on si proste vybral Rocketmana 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️ Ine nezabera 😂 a telka uz vobec nie, nemame ju a ked ju nahodou vidi u niekoho bezat tak sa jej strasne boji 🤦🏻‍♀️

bayt
16. črc 2019

@ah1234 Koza :D

krasna_neznama86
16. črc 2019

U miminka to byval Fantom opery... Pravdepodobne si to pamatoval z prenatalniho obdobi, kdyz jsem na tom ujizdela 🤣

ah1234
autor
16. črc 2019

@bayt 😂😂😂😂

ariadna12
16. črc 2019

V posledni dobe uvodni znelka z Krtka a pandy😂

odula
16. črc 2019

@ariadna12 🤪 my uprimneeeee máme pratelstviiiiiiiii 🤪🤪🤪😆

odula
16. črc 2019

@ah1234 2. věta Dvořákova Americkýho kvartetu. 🙈😁 A to u nás komorina moc nejede ;)