Zacuchané vlásky. Nějaké rady?

nikipo321
15. čer 2022

Ahoj holkY prosim vad o radu holcicka (6m) me furt zqcuchane vladky a rozcesavat to je des :/ ma tam jakoby zmolky cesu a mxju kazdy den a vzdy po spinkani je to zacuchane znova jak kdyby mela dredx nejake rady? Dekuji

cilkat
15. čer 2022

Nepomohlo by tolik nemejt? Nebo mejt jinak? Já třeba pokud si vlasy umeju parkrát za sebou jen ve vodě, tak je pak už nerozčešu (jsou "hrubé" a "drhnou" - zaseknou se o sebe a hřeben je neoddělí). Naopak pokud je umyju šamponem dva a více dní po sobě, začnou lítat jak prachový peří, elektrizovat ... a opět jsou neučesatelné, protože si odmítají lehnout. Když vlasy meju šamponem dvakrát za týden, jsou v pohodě, ale poměrně rychle se mastí... Takže ideální systém je pro mě jednou týdně šampon, jednou mezi tím propláchnout jen vodou... a jinak nechat žít..

betelgeuzz
15. čer 2022

Existují rozčesávací spreje, tak je zkus.

katule1990
15. čer 2022

@nikipo321 Můj syn to má vzadu, v místě, kde měl jako miminko vyleženou plešku, narostl mu tam takový chemlon. Nejlíp to jde rozčesat tengle teezerem, ty dětský hřebínky jsou na nic. Jinak bych určitě nemyla vlasy každý den, pokud nejsou vyloženě špinavý třeba od jídla. Jinak teď jsem mu ten chemlon prostě zastřihla a vypadá to mnohem líp.

zelenaesmolda
15. čer 2022

@nikipo321
Nesmis je kazdy den myt,vznika hydratacni unava a vlasy se pak cuchaji.Taky si dej pozor,aby sampon neobsahoval protein,na detske vlasy nepatri a zpusobuje prave to cuchani

berluska
15. čer 2022

moje dcera si při usínání vlásky natáčí na prst a kolikrát má taky uplný cucek, který nejde rozčesat, při rozčesávání používáme balzám pro snadné rozčesávání

9radka9
15. čer 2022

@nikipo321 my myjeme málo, možná jednou za 2 týdny a zacuchané jsou taktéž, prostě musím česat po každém spánku, když to nedělám, děs, vznikne dred a musím ho rozpletat

sirinfirst
15. čer 2022

V 6m bych to cuchací místo prostě ostříhala