Dobrý den holky, chci se zeptat, sice jsem četla, že při plném kojení nemusí miminko kakat několik dní, což mi potvrdila i pediatrička, ale je mi to divné, když mám dvouměsíční miminko a ono kaká třeba jednou za 4-5 dní, dnes už 6 dní nekakalo. A jakmile se vykaká, je toho hromada, kdy plena nestačí. Kdyby přece živiny z mléka spotřebovávalo, tak by toho potom nebylo tolik nebo ne? A další věc, připadá mi, že vždy, když už nekaká pár dní, více blinká jakoby se mu to tam hromadilo a díky plným střevům nemohlo postoupit dál. Jinak nepozoruji, že by bolelo bříško, plyny odcházejí, po papání krká. Má to také tak někdo? Snažíte se s tím něco dělat?
@eeveepokemon456
@eeveepokemon456
@eeveepokemon456
I to blinkani, ze ho bylo vic, kdyz nebyla vykakana delsi dobu?
Tak když si ublinkne, to se nám dělo také... Ale zvracet to zas ne... To je rozdíl... Ublinknout znamená malé množství (u nás by se to vešlo max na lžíci), zvracení je, že třeba klidně celé jídlo jde ven
@eeveepokemon456
U nas prave, kdyz uz par dni nekaka, tak i zvraci, urcite ne vsechno, co vypije, protoze hladem netrpi a pribira, ale zda se mi, ze to zvraceni je casteji, kdyz uz par dni nekakal. Ublinknuti neresim.
Nam pomahalo k mleku vypit trochu caje treba hermankoveho,fenyklovy nesedel.Pak samozrejme ten pohyb ditete,probiotika a posleze prikrmy.Vsechny tyto veci postupne lepsily stolici
Zkus změnit jídelníček... Zřejmě jíš něco, co mu nesedne... Nebo k tomu čajíky jak řadí @katka_nedo
K tomu bych mu zkoušela přitahovat nožičky k sobě a od sebe (trošku ho rozpohybovat) - tím si myslím že nic nezkazíš
*tvrdí (omlouvám se, ale mám automatickou klávesnici)
Také jsem to takhle měla když jsem kojila. Ale co se malá začala více a více hýbat, tak se to stává pravidelnejší a pravidelnější. Malé jsou už skoro 4 měsíce a tohle období jsme přešli v pohodě... Akorát s sebou nosit oblečení navíc...