Záchvaty pláče ze spaní u půlročního miminka

ninulinek
4. říj 2015

Holky,máte zkušenosti s tím, ze miminko ze spaní začne usedave plakat? Půl roční dcerka kolikrát začne úplně naříkat ze spaní a není k utišení. Stává se to na všech místech kde spinká a nevypadá,že by ji něco bolelo. Usíná bez problémů sama v postýlce. Děkuji za odpověď ☹

daniellah
4. říj 2015

Elence se to taky stávalo, bylo to hrozný, já jsem se vždycky tak lekla. Ale asi se jí něco zdálo, já jsem ji vždycky hladila a dělala šššš. To zabralo 🙂

86radka86
4. říj 2015

Dělal mi to starší syn a teď to dělá i ten madší... většinou stačilo chviličku se s nima pomazlit a byl klid... Starší to dělal pravidelně ve 2 ráno a k mladšímu chodim okolo půlnoci...

melodygirl
4. říj 2015

Ano, je to při fázi melčího spánku, ventilace emocí, postupně se budou začít zdát sny. Je to u citlivějších dětí, někdy to v pozdějším věku může vyústit v noční děsy. Ale neboj, je to čistě psychické, s dozrávanim nervové soustavy by se to mělo lepsit

luciamala1979
5. říj 2015

a jako často sa ti budí? Syn nie, spal celú noc. Dcéra začala pol ročná, asi týžden po 3. dávke hexy a budila sa každú hodinu, 20 min kričala, neutišitelne, nereagovala na nič a potom do celej spala. a tak dokola, cele noci. Po roku kriku jej zistili zánet ucha, haemophilus influenze, pichli ho, preliečili a začala spat kludnejšie, budí sa ale bez kriku.. za uši sa nechytala, nejajkala od bolesti, cez den bola kludné, veselé dieta.. moja skúsenost, nemusí platit u vás. Prajem kludné noci! 😉