Záchvaty breku, ale jen večer. Čím to je?

jolanda147
8. led 2020

Zdravím malýmu jsou čerstvých 7 měsíců a už druhý den ma záchvat breku ale jen večer nachvilku usne pak se vzbudí a po chvilce začne straně moc brečet včera brečel 3h a nic nezabiralo a dnes zase jsem z toho nešťastná nevím co s ním přitom vypadá že chce spiinkat 🙁 přez den je úplne v pohodě hraje si dreptá směje se... Tak nevím čím to je 🙁

bassetlady
8. led 2020

Zuby?

lucifux
9. led 2020

Zuby, nebo bříško... Co mu dáváš k večeři?

amazonkajanik
9. led 2020

@jolanda147 vítejte do klubu. I když můj malý andílek se pomalu mění v ďáblíka i přes den. Vynucuje si pozornost,zlobí se,když mu při převlékani vezmu hračku, .... No a večer to mívá od zubů, takže sirup, kaše a houpat a houpat. Někdy usne v osm a někdy až v půl desáté

jolanda147
autor
9. led 2020

@lucifux dávám mu kašičku

jolanda147
autor
9. led 2020

@amazonkajanik jo tak to malej si pozornost vnucuje už od 4 měsíce takže se věnují co nejvíc to jde, už to není to miminko co by jen spinkal a bylo hodný😁.... Jo já právě nevím jestli fakt zoubky i když nejspíše to vypadá že jo, to máte dobrý to vám závidím já se mohu snažit dávat tak brzy spát a nic ten se vzteka že nechce spát usne až v 11 v půl 12 a když teď tolik plakal tak v 1 v půl 2 ráno 🙁 dnes neštěstí usl ale jen na ruce usínal takhle když mu byli 4 měsíce pak se naučil sám a teď jedem třetí den zas na rukou a houpat

shak29
9. led 2020

A pláče v nejaky pravidelný čas? Nějaký změny u vas, očkování?
Navíc je zítra silny uplnek. 🤷‍♀️

amazonkajanik
10. led 2020

@jolanda147 jako muže být hůř, ještě nelezou stolicky a ty jsou prý nejhorší. Já trpím na ruku. Mám ji necelé dva roky po operaci a začíná zas pekelně bolet, takže se modlim,aby nedošlo k nějaký komplikaci a já musela zas pod kudlu

uzivatelkapetra
10. led 2020

Zkusila bych nedávat na večer kaši. Je to těžce stravitelné, tak to může (a nemusí) být tím.

puhelin
10. led 2020

Kase se tak malym detem davat nema, je tezka, zvlast na noc. Tipuju plac z bolesti briska.