Začali jste u kojených dětí s příkrmy po 4. nebo 6. měsíci?

haskovaludmila
13. črc 2017

Je to jednoduché,zacali jste s prikrmy po 4 a nebo 6 měsíci u plně kojených děti? A proč?

zuzkabou
13. črc 2017

Pár dní před ukončeným 6. měsícem Když se díval, jak jíme, napodoboval žvýkání, tak jsme mu dali kus okurku a on věděl, co s tím.

jipe
13. črc 2017

ve 4 měsících a týdnu - po lžičkách, zájem o jídlo měl, mléko zjevně strávil rychlostí blesku a já jsem nechtěla kojit každou hodinu. U druhého zkusím asi taky brzy, prcek si krásně zvykl na lžičku a jídlo a nemusela jsem řešit, že třeba v 8 měsích odmítá cokoliv kromě mléka (i když, možná záleží na dítěti)

elis16
13. črc 2017

@jipe tak my byly přesně opačný případ 😀 😀 zkoušet se začalo od 6. měsíce ale až tak do půlky 10. snědla od každé porce max. 3 lžičky. Kojení prostě vedlo. Ted jí bude rok a už toho sní docela dost a sama už začalo projevovat zájem, když mě vidí jíst a zkouší se i krmit sama. Takže každé dítě je opravdu jiné 🙂

panickatlamicka
13. črc 2017

V 5.mesici, ale jen ve forme ochutnavani. Od cca 6.jeden prikrm(obed), dokojovala jsem.

elinkal
13. črc 2017

Ja jsem zacala asi jeste po tom sestem, vubec jsem netlacila na pilu a porad hodne kojila a sem tam dala ochutnat nejakou tu lzicku mrkvicky.

aluskacz
13. črc 2017

Po ukončeném čtvrtém měsíci protože mu přestávalo MM stačit, kojila jsem ale i tak dlouho 15 měsíců a 3 dny 😉

eldrag
13. črc 2017

V pulce 7 m . Driv proste jidlo nevzala

listopadka1
13. črc 2017

v šestém ochutnávání, začátkem sedmého pochopila, o co jde a během týdne přestala chtít prso a jedla úplně všechno...

koitschka
13. črc 2017

Asi zalezi na diteti,jestli ma hlad nebo velky zajem o jidlo,rekla bych. U kojenych pravda nevim, na UM jsem zacala davat pred ctvrtym mesicem,mala byla hladova a mleko uz moc nechtela. Mozna zkusit a uvidis🙂 vim ale,ze kojene deti,co v rodine mame,jidlo dlouho plivaly:/

jitavrtule
13. črc 2017

v 6tém, do roka víceméně jen ochutnávala a převážně se kojila, jídlo ji moc nezajímalo. teď jsou jí dva a kousek, jí v pohodě všechno, sama, zvládá i příborem.
kdy se začne má na výsledné jezení vliv minimální, řídila bych se dítětem - zda projevuje zájem a ví co si s jídlem počít, když se mu dostane do pusy.