Ahoj! Řešili jste někdo nějaké zábrany na postel? Máme půlroční miminko, které se pretaci ze zad na bříško a obráceně. Putuje po cele posteli, takže je to o strach. Teď poslední dny se ráno vzbudim a ona vedle mě pase koníčky, prevaluje se atd. Je úplně potichoucku, takže mě neprobudi.
Mam strach, ze mi jednou spadne.
Proto se ptám - jak jste to řešili vy? Koupili jste si zabrány na postel? Přijde mi to trochu jako v kleci, ale nepřišla jsem na jiné řešení 🙈
Vyhledej si "zábrana na postel" a vyjede ti spousta druhů a rozmerů. Prodávají dětské obchody nebo i např. Mall.cz
Měla jsem zábranu Zopa, ta byla super, dobře se zadelavala. Ale cca od 10 m se začal malý stavět a opírat se o ní, bála jsem se, že přepadne. Tak mám teď zábranu Choc chick, ta je vysoká, účel splnila. Ale trochu mě na ni štve to zadelavani.
Nedá se nic dělat. Lepší jak v kleci, než na zemi pádem. Máme na každé posteli z každé strany a je klid. Bylo to to samé. Já spala s dítě si potichu dolezlo kam chtělo. Hrůza. Ještě než se nic nestalo.
Díky moc všem za odpovědi 🙏 Jdu gůglit a objednávat klec 😅
@zrzinda
Ano, koupili jsme ji je to tak tyden. Maly me 5 mesicu a taky nam tam zacal cestovat. Tak aby nespadl a pro muj klid. Spi se mnou v posteli, tak jen na jednu stranu.