Zdravím Vás, chtěla jsem se zeptat jak dlouho trvalo vašim dětičkám než jim vylezl prožezaný zoubek? My už ho máme 14 dní venku (cinká o lžičku) ale ne a ne lézt ven. 😕
Janii, nám zoubky lezou strašně pomalu 😒 Nejenom, než se proříznou, ale pak i po proříznutí to docela trvá než zoubek vyleze 😖
Je to fakt strašně individuální 😉
Moni my už máme zoubek prořezaný ale nechce lézt nahoru..Cinkáme o lžičku- víme že je venku ale jinak nic.A už 14 dní,A vy nemáte ještě prořezaný?? 😀
kazdej jinak, predni jednicky - byla tejden total protivna a pak dostala boruvky a ja říkám: je tam nejaka čárka a druhej den uz byla bílá a za 3 dny byl zub uz par milimetru venku... takze nevim, různě asi.
bramburka 😀 My mu taky dali borůvky a viděli čárku.. Ale pořád čekáme a čekáme 🙂 a za jak dlouho po prvním jste měli druhý?
janii, prorezany jeste asi poradne nejsou, ale ma tam dva hrbolky a jsou takovy jen lehce ostrejsi. Ale o lzicku by to asi jeste necinkalo 🙂 Ted mela par dni, kdy byla neuveritelne protivna a prave jsme objevily ty hrbolky. Ted je v pohode, tak netrpelive cekame, co bude dal.... 🙂
Moni, my jsme právě vůbec nepociťovali nějaké změny v náladě atd..tak jsme byli překvapení, ale příjemně 🙂 Snad tak v pohodě bez problémů půjdou i ty další.. 🙂 Ale tu lžičku zkuste...Já jsem mu ji strkala do pusy celý den a pořád se mi zdálo že nic a pak přišla moje máti vzala lžičku a trefila to přesně 🙂
první zoubek vylezl v pohodě(dásně měl oteklý skoro 2 měsíce), druhej zoubek už byl mnohem horší - od čt do soboty měl vysoký horečky, který nešly srazit☹ v neděli se zubajz ukázal a hned bylo po horečce🙂
tak nam prvni zub zacal lezt, kdyz male byly akorat 4 mesice, ale uz mesic pred tim zacala byt desne uplakana pri usninani a musela jsem ji chovat nez usnula { pritom driv usinala sama bez problemu} pak jsme v sobotu pri grilovani videli bilou tecku a ve stredu uz byl par mm venkua do tydne byl prorizly uplne, ted ji leze druhy spodni, uz tyden tam ma bylou tecku a do vseho hryze, ale tenhel ven asi jeste nechce, i kdyz dasnicku uz ma pekne nateklou, tak snad to nebude trvat dlouho at ma uz pokoj, taky pri prvnim zuby vubec nemela teplotu a u tohodle ma porad zvysenou...
No první už leze, už je pár milimetrů vidět, a druhý je na cestě - je vidět bílá tečka..Ale malý vůbec nechce jíst...Ani UM, ani přesnídávky,ani masozel příkrmy, nic.Vše plive,otáčí hlavu,vzteká se u toho ☹ ..Myslíte že to může být tím že leze druhý zoubek?
Ahojky, nám taky asi lezou zoubky, nevím to sice jistě, protože s tím nemám zkušenost, ale malej je protivnej jak noc, pořád má ručičky v papulce, v jednom kuse se vzteká, ale nic není vidět, na omak jsem nahmatala "něco" na horním patře, tak uvidíme jak se to bude vyvíjet. A chtěla jsem dodat, že se mimískům vůbec nedivím, že jsou takový vzteklinky, mně se teď klube moudrák a to fakt dost drsně, pusa nateklá, skoro nemůžu mluvit, ani jíst, je to opravdu hrůza a to už od po večera, taky jsem taková nevrlá.. 😀
ahojky ,chtela bych se zeptat mimu malimu je sest mesicu a dneska jsem videla ze ma bilou carku na dasnickach a je strasne nervozni breci ,nevite za jak dlouho se muze zoubek proriznout.dekuji
Janii ted jsme zrovna byli u doktorky a rikala nam, ze tam jsou dva spodni. Ja vidim jen neco vybouleneho. Ptala jsem se, kdy vylezou uplne a rikali mi, ze je to hrozne individualni. Muze to byt pry klidne za tyden, stejne tak jako za mesic... takze tak. A cekame a cekame 🙂