Zdravim, posledni tri dny mi mala odmita jist normalni jidlo. Chce stale jen kojit.. zoubek ji asi roste, ale nikdy to takhle hrozne nebylo.. poradíte co s ni?
Každý zoubek je jiný, při některých byl prcek dva týdny jen na mléku a vychlazených ovocných příkrmech a při některých naopak jedl jak o závod...
Pokud mu kojení vyhovuje, tak koj...
U nás teď aktuální problém. Dcera 12m - rostou ji teda stoličky. Jinak velký jedlík, teď fakt nic nesni. Už týden davame různé sirupy na ulevení. Dnes už jsem byla u doktorky (super čas na lítání po doktorech 🤦)na crp a má vysoké - takže dostala atb...
U zubů kluci přežívali na jogurtech (je to tekutý a zároveň chladí). Možná ještě ovocné kapsičky.
U nás podobně buď při růstu zoubků nebo častěji při rýmě / zadní rýmě, nachlazení a tak. 😐 Počkala bych pár dní, co se z toho vyvrbí. Řešila bych problém, až když by měl dlouhodobější charakter. 👍
@karol1996 neboli jí v krku? Asi bkba otázka, ještě ti to asi neřekne, já jen že dcera mi nechtěla jist když ji něco bolelo 🤔ale hlavně nenutit. Pokud se nechá kojit tak bych to zatím nechala