Wagnerovy punčošky. Může se s nimi miminko vozit v kočárku?

barpol
19. únor 2023

Zdravím, nevíte, prosím, jestli se může mimino s Wagnerovými punčoškami vozit v kočárku?

A pomohly už někomu? Všude čtu jen samé negativní zkušenosti, že potom stejně přešli minimálně na třmínky, atd..

Děkuji.

kafr
19. únor 2023

Dcera neměla toto, ale Frejkovu peřinku. Vypadá to stejně. Na třmínky jsme nepřecházeli. Buď úplně v klidu.
Mimčo by v tom mělo být takřka nonstop. V reálu ale ho tam samozřejmě nonstop nemáš. Občas jsem ji nechala, ať se může vrtět jak chce (potřeba pro motorický rozvoj, vykopat prdíky...) Pokud se ti takhle "naširoko" do kočárku nevejde, tak běž na procházku bez. Přece nebudete až do další kontroly doma 🙈. Zkrátka to musí mít na sobě co nejvíc to jde.
Já jsem ještě nosila v nosítku, to má miminko taky kyčle ve správné poloze.

barpol
autor
19. únor 2023

@kafr Díky. U toho kočárku mi jde hlavně o to, jestli jí neublíží příp. otřesy při jízdě. Prostě jestli by neměla být raději v jedné poloze v klidu. Jinak se vejde úplně v pohodě. Zapomněla jsem se v tom prvotním šoku zeptat ortopeda.

kafr
19. únor 2023

@barpol já byla tehdy taky v šoku, trvalo mi to zpracovat, ale nic se neděje, není to žádná tragédie. Fungujte jako normálně, jen s tím.

me_druhe_ja
19. únor 2023

Obě moje děti měly 2 měsíce nonstop frejkovu perinku a fakt poctivě: sundavala jsem jen pár minut denně na prokopání, koupání. Za den bez toho byli tak max 30min. V kočárku i ve vajíčku v tom jezdili. Většinou tohle nosí malé děti, takže jim to fakt nevadí a vývoj to nebrzdi. 🙂