Ahojte, chci se zeptat zda má někdo podobnou zkušenost a co s tím. Dcera 3 m se začala vztekat v nositku, bohužel opravdu jinde ani nijak neusne, zkouším každý den vše. Od miminka býka v šátku ale ten se nám obě zprotivil a tak jsem přešla cca před měsícem na nositko. Chvíli si zvykala ale v pohodě a teď nějakých pár dnů hrůza. Mám ji dobře usazenou,konzultovala jsem to, přesto se vzpira a řve. Mám pocit že chce usínat jinak ne v něm, ale bohužel jinak ji to zatím nejde. Nebo třeba jiné nositko? Šátek nechci, nemám nervy na to, ho vázat. Děkuji
@zuzkasim zkoušela jsem šátek a taky se vzteka🤦♀️😏
Měli jsme to se synem podobně, později se zjistilo, že má kiss syndrom, takže nošení v čemkoliv pro něj bylo bolestivé...
@urtica a plakal vám jen v nositku? A usnul i Presto a dokazal tam spát i hodinu? Ona pláče chvíli a pak usne a spí, jinak je zlata. Vždy jen pred spaním. Driv to bylo jen k večeru, ted už začíná s prvním ranním uspavanim. Tak nevím zda by to mohl byt Kiss syndrom. Myslím že u toho placou deti víc a ne jen v nositku?Dekuji
Jinak nebyl zvlášť plačtivý..
A nemůže jí být jednoduše vedro? Teď v tomto neustávajícím počasí... Jinak se asi vrátit k osvědčenému šátku.