Vztekání 4měsíčního miminka. Mohlo by to být zoubkama?

lula86
17. únor 2020

Ahoj Všichni,chci se zeptat či poradit... Syn 4 měsíce se začal z ničeho nic vztekat nebo propínat nožičkama když leží. Jediné co ho na chvíli utěší je pasení hříbátek (vydrží max 15 minut pokud nedělá letadlo) nebo nošení v klubíčku či klokánkovi. Začal to dělat ze dne na den, hodně se mu věnuji, nosím po bytě, povídáme si, hrajeme, i přesto mám teď problém dojít si na wc bez toho, aby se nevztekal pokud nespí. Chci se zeptat, mohlo by to být zoubkama? Začal mu tedy růstový spurt právě v té době, kdy se začal vztekat, ale samozřejmě mlíčko dostává víc. V noci spí bez problémů. Díky za vaše odpovědi.

atei
17. únor 2020

@lula86 Já si myslím, že to muže být z nudy.

lula86
autor
18. únor 2020

@atei no ja ti nevím... hrajeme si hodně a domácí práce dělám až když spí. Takže si zrovna nemyslím že bych mu dávala příležitost k tomu se nudit. I tak díky za odpověď. 🙂

veronikacv
18. únor 2020

@lula86 Možná prostě vývojová fáze... Malej byl taky ještě asi před týdnem - řekněme protivnej.. Teď je mu 5 měsíců a 9 dní... Přes den se zlepšil, v noci zhoršil. Prostě teď víc vnímají, kolem je hodně podnětů a třeba náš Kubajz je chce všechny prozkoumat a strčit do pusy 😀 takže s nim chodim po bytě (na rukou ho mám jako letadýlko) tam, kam kouka a natahuje ruce a necham ho na (skoro) všechno sáhnout.
Taky jakmile jsem odešla jen na wc, tak bylo zle a když jsem se vrátila, tak se na mě tlemil...
Časem se to všechno srovná.
Ještě k tomu propínání - netrpí na bříško?

lula86
autor
18. únor 2020

@veronikacv právě že bříško má v pohodě. Trpěl na něj mezi 2-3mesicem teď už tím jak pase často bříško přestalo zlobit