Prosím o vaše zkušenosti, syn 14 měsíců v úterý se mu udělala vyrážka na pravé ruce, postupně se mu začala dělat na levé, v pátek večer se to už objevilo i na patách. Od úterý dávám kapky fenistyl a mažu, ve čtvrtek jsem posílala foto dr. a ta mi řekla ať pokračuji v kapkách a mažu, při zhoršení na pohotovost. V sobotu ráno měl teplotu 37,3 a bylo to horší, tak jsem zajela na pohotovost. Tam mi řekli pokračovat a když se to zhorší, ať přijedu znovu. Syn to má od toho úterý horké a rudé, svědí ho to.
Minulý víkend měl cca 0,05 čerstvé vymackane pomerančové stavy, může to mít z hoto? Nikde jinde to nemá jen dlaně a paty.
Měli jste to někdo?
Děkuji
Taky bych řekla že to je sedmá nemoc
pokud má i kolem pusinky, afty v puse (i patro nebo v krku), tak určitě nemoc ruka - noha - pusa (u nás jeden den teplota kolem 38 a vyrážka nohy, ruce a krk)
jasna sedma nemoc, to vam nerekla dr. ani na pohotovosti? 🙈 taky jsme meli, brzy to prejde
On právě kolem pusenky a v ní naštěstí nic nemá. Minulý týden měl dva dny teplotu teplotu 37,5 a červený flicek v pusence, bylo to v místě kde bude další zub, tak to asi nebyl zub a možná tam toho bylo víc. Synovec když měl sedmou nemoc (asi před dvěma roky) tak měl hlavně plnou pusu aftu a vyrazku minimálně a všechno se mu udělalo, tak nějak během dvou dnů, takže úplně jiný prubeh.
Řekla bych, že je to sedmá nemoc tzv. Ruka-noha-pusa. Měli jsme se synem oba v lednu.