Ahojky, chtela bych se zeptat mam 2 mesicniho chlapecka a posledních 14 mu musim pomoci teplomeru pomoc s kakanim. Kojila jsem ,ale posledni mesic jsem uz nemela tolik mleka kolik maly vyzadoval tak davam přikrmi. Nemuze si navyknout nebo jk mu mam pomoc jinak? Dekuji za vase rady
@kacous001 nám hodně pomáhal espumisan...a jinak rourku/teploměr jsme používali snad taky denně,několik měsíců....teď mu bude 5 let a s vyprazdňováním nemá problémy, takže bych se nebála tu rourku používat...kor když to pomůže ☺
Jinak to taky může dělat umělé mléko...nám trvalo fakt dlouho, než jsme najeli na to, které mu fakt sedlo ☺ ale nedoporučuje se měnit mléko často...vždy alespoň 2-3 týdny vydržet u jedné značky.
Nemůže. Mela jsem taky strach. Uklidnim Vás🙂 malý má 4 měsíce a od 3 měsíce kaka sám normálně ✊🏻
A to jsem pomáhala každý den, jinak nic
Já říkám zulibat ruky tomu kdo vymyslel rourku 😁 všechny 3 děti ji měli v zadečku 🤣 ( holky každý den až do 3 měsíce ) malý ani tak ne ten jen fakt raz za čas ale je to nejlepší věc jak miminku ulevit od bolavého bříška a pomocí s kakanim vůbec bych se toho nebáli 🙂 holkám už je skoro 10 a 5 let a nikdy problémy s kakanim neměli 🙂
@kacous001 já jsem u dcery používala rektální rourku.Asi tři měsíce každý den.Nenavykla si na to.Ted kaká normálně .