Dobry den, chtela bych se zeptat " starsich a zkusenejsich matek" jak casto vymenujete lozni povleceni (neni-li pobkinakne, ci jinak znecistene.....) v detske postylce. Mam miminko 8 tydnu.Dekuji
Jednorázové povlečení? O tom jsem ještě neslyšela, kde se to dá koupit, jak to vypadá a kolik stojí? 🙂
jednorázové povlečení???? 😲 já převlékám jednou za 3-4 týdny a zatim si nestěžuje 😉
jednorázové?to by mě taky zajímalo 😉
já převlíkám co 3týdny a myslím, že to stačí 🙂
jednou měsíčně,my máme ale jen prostěradlo,malá spí v pytli,ten peru jednou měsíčně společně s prostěradlem a mantinely 😉
ahoj, tak já převlíkám taky každé tři týdny 🙂
tak jednou za 3 tydny
u nas taky ty 3 tydny ,přes leto u nas a Elišky co 14 dní
já povlékám všem každý týden,kvůli roztočím a tak 🙂
Tak já osobně převlékám tak cca 2 až 3 týdnech 😵
jednou za čtyři týdny, u malé i u nás ... jednorázové povlečení neznám 😲
a nam jednou za 10 dni, mala stejne spi hodne s nama.....a povleceni peru na 60, nekdy na 90
Dekuji vsem zucastnenym maminkam, s pozdravem Kecke 🙂
myslím,že jednorázové povlečení je vtip 😀 na který jste tu všechny doplatily 😅
já převlíkám tak jednou za 10dní kvůli prachu a i miminka se potí.Malá spí ve spacím pytli a ten měním každ 4-5dní.
Tak já každý týden.Jednorázové 😀
já povlékám jednou za 2-3 týdny, pyžamko dávám každý den čisté
hej vy provokaterky jednorázovky 😀 😀 😀 😀
dodte link na to povlečení!!! 😉
😀 😀 😀 😀 😀
já to říkala, že tady všechny taháte za nos 😀 😀 😀 😀 😀
dělala jsem, totiž podnikala, v dětským sortimentu a tohle bych určitě znala 😉
a převlíkáte, i když v tom ještě nespí? malá spí jen v zavinovajdě. a co nebesa, jak často?
Já taky převlékám malé povlečení každý týden kvůli roztočům a prachu. Je astmatik. A taky to uslintá 😀
nebesa=lapač prachu a nelíbí se mi to ,takže je ani nemáme
Já teda nevím, bez urážky, ale ptát se, kdy mám převlíknout postel? Když je povlečení špinavý, néééé?
Když sem holky odpoví, že převlíkají v průměru za dva týdny, tak budem všechny nechávat mimina v poblinděnejch peřinách dva týdny, když to píšou na koníkovi? Mě to prostě pobavilo. Tak se za ty jednorázovky omlouvám. 😀 😀
bereniko,
náhodou máš u mě body za vtipnost 😉 😀 😀 😀 😀 😀 😀
taky se někdy zarážím nad některejma příspěvkama 😨
hele.já mám pocit,že tě od někud znám...
soanpe: dík 😀 . Jsi z Prahy? Svět je malej. Možný je všechno. Ale v Superstar jsem nebyla, fakt ne. 😀 😀
Jdu povlíkat 😀 😀 😀
tak my pro změnu žádné povlečení nepoužíváme, hlavně, že jsem koupila 2mega drahý sady.. 😝 😅
siss, a co pouzivate?
kristi: nic, polštář nepotřebuje, zásadně se nepřikrejvá a spí se mnou v posteli 😝
no tak to prodej, ne?
kristi: no něco jsem už prodala..mantinel a nebesa, bo to u nás vůbec nešlo používat 😅 a polštář a peřinu máme fakt jenom na ozdobu..takže to asi hodim na MMB 😝
Kupuju jednorázový, po týdnu vyhazuju.