Ahoj holky,
snad jsem zařadila dotaz do správné sekce. Zvažuji nákup sušičky, protože v chladných měsících nestíhám sušit prádlo po bytě. Ale vůbec se v tom nevyznám, tak bych si chtěla nechat poradit, jaká značka je dobrá, co si ohlídat a jestli je třeba nějaké omezení u dětské výbavy, co tam dát nemůžu. Je lepší rovnou v kombinaci s pračkou, nebo samostatná sušička?
Díky všem za tipy a případné podněty k promyšlení.
Taktéž mám LG pračku i sušičku, obojí s programem pro alergiky. Naprostá spokojenost!
Ahoj, my máme sušičku Beko a taky musím jen pochválit, susim v ní vše .. Kazdopadne bych určitě koupila zvlášt, ty dohromady mají větší spotřebu vody a i energie, ideálně kondenzační s tepelným čerpadlem (sice je pořizovací cena krapet vyšší ale teď ve slevách se dá dobře pořídit) ale v důsledku ušetřis na energii 😉
Koupila bych susicku zvlast. Hodne dobrou povest maji susicky Bosch. My mame Bosch a AEG. Obe jsou velmi dobre, ten Bosch mi prijde jeste o fous lepsi, program Anti allergy vysusi opravdu dokonale, na miminkovske veci jsme ji opravdu hodne vyuzili. Davala jsem tam skoro vse, vetsina tech klasickych bavlnenych mimi veci je ok, kdyz se pere na 40 a da do susicky. Ted u nekterych detskych veci je celkem problem, ze se docela dost smrskavaji (nektere znacky maji u hodne vyrobku napsano 30 a nesusit).
Mám LG susicku i pracku , Peru i susim na programy -pro alergiky a dětská parní pece 🙂 nemohu si vynachválit 🙂